Volt már valakinek klón telefonja ill. vannak jó minőségű replika készülékek?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek Samsung Note 2, 3 ; Samsung S3, S4; Iphone 4, 5 klón telefonja? Akinek volt milyen tapasztalatai voltak? Vagy mindegyik 1 kalap ló citromot ér vagy még annyit sem?2014. jan. 14. 15:30
1/7 anonim válasza:
Hát klónom még nem volt, de kínai telefonom igen és az ugyan olyan jó anyagból volt mint bármelyik márkásabb.
2/7 anonim válasza:
Volt már pár embernek. Mind1ik ide jön panaszkodni,hogy miért nem jó a telefonja.
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan h jó klón. Minden másolatnak vannak hibái, még a jobbaknak is.
4/7 anonim válasza:
Nincs jó klón, annyi pénzért amennyibe kerül, jobbat is tudsz venni ami nem klónja semminek
5/7 A kérdező kommentje:
Nem alapból értettem, hogy hű de jó hanem megfelelő napi szintű több óra internetezésre, pár fotót lőnék vele a kamerája elmegy egynek? Xperia X8am van most ahhoz viszonyítva?
2014. jan. 14. 23:21
6/7 anonim válasza:
rosszabb minőségű, mivel csak a külső lemásolásával próbálják eladni az ilyeneket az olyanoknak, akik nem hallgatnak a jó szóra és mégis meg akarják venni a klónokat
7/7 A kérdező kommentje:
hallgatok csak véleményeket kértem :D nem veszek ilyet semmi esetre sem egyszer megfordult a fejemben szerintem mint mindenki másnak de ennyi..
2014. jan. 15. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!