Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Express 46...

Samsung Galaxy Express 46 000-ért?

Figyelt kérdés
Mennyire valószínű az, hogy valaki egy ilyen telefont kap karácsonyi ajándéknak, de nem kell neki, mert más szolgáltatónál van, mint amilyen az ajándék teló és ennyiért túlad rajta?

2014. jan. 13. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
46ér még oké, ha eladod szerintem, bár aki jobban vágja, az fenn akadhat azon, hogy 4,5" méretű kijelzőre 480x800 felbontással pofátlankodtak oda ...
2014. jan. 13. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Venni akarok, nem eladni.:)) A többihez képest ez alacsony ár. Mások minimum 50-ért adják, de láttam 70-ért is.. Csak attól tartok, nehogy előfizus telót akarjanak rámsózni. Azt mondta, hogy ajándékba kapta a telót, emiatt nem tudom hogy tudja e igazolni valamivel, hogy tényleg ki lett fizetve, majd még erre rákérdezek.
2014. jan. 13. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keresgéljél még, mert ennél van sokkal jobb teló is
2014. jan. 13. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Van jobb, ja. De azok nem tetszenek kinézetre. Samsungok tetszenek, azokból is ez meg még az S3 Mini.
2014. jan. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!