Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4-en be lehet állítani...

Galaxy S4-en be lehet állítani, hogy kikapcsolva is ébresszen?

Figyelt kérdés

2014. jan. 13. 06:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Repülő módra kapcsold.
2014. jan. 13. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon létezik olyan androidos okostelefon ami teljesen kikapcsolt módban ébreszt.Igy marad a némitás,(de az ébresztőnek lesz hangja),vagy az emlitett flight mód.
2014. jan. 13. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem csak androidosban nem létezik,hanem semmilyen okosteló nem ébreszt kikapcsolva.
2014. jan. 13. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Pl Symbianos SX1es ébreszt kikapcsolva szóval ez nem egészen igaz
2014. jan. 13. 10:23
 5/8 anonim válasza:
Ez érdekes, mert az én "gagyi" telóm, zte blade g (telenor smart touch pro) is ébreszt kikapcsolva. Akkor hogy is van ez?
2014. jan. 13. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó tudni :)
2014. jan. 13. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez kb.olyan mintha azt kérdeznéd hogy hogy lehet beállítani a PC-men hogy halljam mikor jön facen üzenet úgy hogy kivan kapcsolva.Ha ki van kapcsolva akkor nem fut az oprendszer tehát a rá telepített appok se így az ébresztőóra se.
2014. jan. 13. 18:49
 8/8 anonim válasza:
De ha ez tényleg igaz, hogy nem ébreszt kikapcsolva az okos teló, akkor mondjátok már meg nekem, hogy az én telóm mért ébreszt totál ki kapcsolva??? (Zte blade g) Ráadásul csak egy pipát kellet tegyek az 'ébresztés néma üzemmódban is ' opció mellé, és lám ébreszt kikapcsolva is.
2014. jan. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!