Fontos egy okostelefonnál a Gorilla Glass? Mit takar?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy okostelefont,de nem GG-s. Van egy testvér modellje,ugyanazt tudja (plusz OTG-t).Megéri megvenni a GG-set? Pár ezer forint a különbség.
Köszönöm ha válaszoltok!:)
2014. jan. 13. 08:46
1/9 anonim válasza:
A gorilla g az az érintésérzékelő panelt takaró üveg. Erősebb, srtapabíróbb mint a hagyományos. Ennyi. Az otg, pedig usb n oda vissza érzékel pl egy pendrive ot a készülék. Ez hasznos. Szal megér egy kis plusszt.
2/9 anonim válasza:
A Gorilla Glass üveg (jobban) karcálló, mint a hagyományos. GG-s iPhone 4-emre anno nem raktam fóliát, előlap bő 2 év alatt kicsit sem lett karcos (hátoldala azonban kicsit igen). Ha fólia nélkül akarod használni, szerintem mindenképp megéri.
3/9 A kérdező kommentje:
Az OTG-t tudtam hogy mit takar:) Az szerintem is hasznos..
2014. jan. 13. 08:53
4/9 A kérdező kommentje:
S melyiket ajánljátok? Egy 1/16os memóriával vagy 2/32es memóriával?
2014. jan. 13. 09:05
5/9 A kérdező kommentje:
Vagy 1/32es memós lenne a célszerű?? S ez GG-s..
2014. jan. 13. 09:10
6/9 anonim válasza:
Inkább konkrét típusokat írj, mert ez így elég zavaros.
Az, hogy mekkora helyre van szükséged, rajtad múlik (illetve azon, hogy későbbiekben bővíteni lehet-e a telefont). RAM-ból 2 gigásat vennék (feltételezem Androidról van szó).
7/9 anonim válasza:
Tárhelyből a több a jobb, szal a 32 es. Am milyen készülék lenne?
8/9 A kérdező kommentje:
Zopo c2(esetleg ennek a Platinum változata); c3; zp890
Lehet bőviteni,természetesen Android..
2014. jan. 13. 09:24
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat zopo 980
2014. jan. 13. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!