MI A TAPASZTALATOK A NOKIA N97-RŐL?
Hát a kijelző nem olyan mint egy iPhone.
Az iPhone-t csak érintetni kell (kapacitív/capacitive érintő panel) A Nokiákat és a többi érintos telcsik nagyrészét meg konkrétan nyomni kell(rezisztív/resistive érintő panel).
A legtöbb mai telcsiben ez utóbbi található meg. Azért mert olcsóbb, és mert lehet rá ceruzával is írni (ez Ázsiábna nagyon fontos).
2-es vagyok:
Drága 18:23-as!
Alapvetően én is a Nokiát szeretem, de vedd észre, hogy te is ugyan úgy fröcsögsz, mint egy vérremenő iPhone mániákus. Csak te az N97-re vagy ráizgulva.
Jó telefon az N97, de nem éri meg az árát. Ha már nokia, akkor az 5800 jobb ár-érték aránnyal rendelkezik.
Nem szabad ilyen elvakultan fikázni a többieket. Amig nem használtál huzamosabb ideig iPhone/iPod rendszert, addig nem tudod hogy mit szidsz. Ezzel talán te is egyetértesz.
A sok iPhone mániákus, pedig nem tudja mit szid, amikor fikázzák a többit.
Tökéletes telefon nincs. Ezt el kéne fogadni. Mindkét oldalnak. Hiba van mind a kettőben, bőséggel.
(Én egy 5800-át és egy iPod Touch 2G-t nyúzok. Kiváló kütyük, pont jól kiegészítik egymást.
De szívesen megismernék egy-két Android rendszerű kütyüt is, csak hogy teljesebb képet lássak a mobilos világról.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!