Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U fog kapni...

Sony Xperia U fog kapni KitKat-ot?

Figyelt kérdés
Nézegettem interneten valahol azt láttam, hogy nem fog kapni, valahol azt hogy fog. Néztem listákat arról is hogy mely telefonok nem fogják megkapni és nem volt ott az Xperia U. Akkor most hogy néz ki fog kapni vagy nem ?

2014. jan. 11. 19:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem görcsölök csak reménykedek.. hátha.
2014. jan. 11. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondtam, felejtős. Amúgy addig örülj, míg "csak" egy Xperia U-val jártál így. Én pl a Live with Walkmanemre nem kaptam Jelly Beant, mert üzletileg az nem lett volna már nyereséges. (Hiába mondta a Sony, hogy nem bírná a telefon, ha egyszer vígan fut rajta.) Aztán az SL-em meg leragadt a 4.1-es Jelly Beannél a Qualcomm miatt. Ha megnézed, egy akkor 100.000Ft-os készülék nem kapott frissítést.
2014. jan. 11. 21:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Az egyik oldalon ezt találtam, ez szerintetek igaz ?

Sony Xperia Smartphones

Sony Xperia phones feature combined multimedia applications and Exmor camera sensors with fast processors from Qualcomm. The Japanese tech company is now developing Android 4.3 Jelly Bean for selected Xperia phones which be pushed primarily on the Xperia Z family. Android 4.4 KitKat is expected soon to arrive to the following devices:

1. Xperia Z family: Z original, ZR, ZL, Z Ultra and Z1 Honami

2. Xperia tablet S and tablet Z

3. Xperia mid-range phones: Xperia M, C, SP, L, S, SL, U and many more

Sony mobile devices are commonly equipped with 512 MB of RAM and a single-core Qualcomm processor.

2014. jan. 12. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem, kicsit sem. Ez a lista: [link]

Illetve azóta már tudjuk, hogy az SP is meg fogja kapni a 4.4-et.

2014. jan. 12. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak mondj egy okot, hogy ez miatt miért idióták a gyártók? Ha azt írtad volna, hogy bunkók, pénzéhesek, stb az teljesen érthető, és még jogos is, de hogy ez miatt idióták lennének? Pont az ellenttéje.

2014. jan. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!