Bekapcsolom a telefonomat és csak a Sony logó világít . Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Rootoltam a telefonomat , majd raktam fel egy ROMot , működött rendesen . utána felratkam egy másikat , de nem tetszett , ezért vissza akartam rakni azt , amit először feltettem. Mindent ugyanúgy csináltam , mégis elromlott a telefonom . Flashtoollal próbáltam flashelni egy romot , de nem tudom flashmodba rakni a telefonomat , hiába csinálom azt amit a program ír .. ( Xperia U )2014. jan. 11. 16:15
1/3 |Orfeusz| válasza:
El lett rontva a ROM csere, hibás a rendszer a telefonon. A hiba neve hardbrick (ha jól tudom), kereshetsz rá megoldást neten, vagy az Xperia U Prohardver fórumában.
2/3 anonim válasza:
Nem nyert.
Nem törölted a szükséges partíciókat, ezáltal most egy rakás katyvasz van a telefonon. SUS-al próbáld helyretenni, többre mész vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálni .
Köszi a válaszokat.
2014. jan. 11. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!