Van az iPhone fölött álló mobil (presztízsben is, technikában is)?
Samsung S4, és a hamarosan érkező S5.
Presztizst nem tudom értelmezni, a technikai képességek pedig mérhető dolgok.
Amúgy nem tudom mért lesz presztizse egy Samsung gyártmányú panelnak és kijelzőnek attól, hogy Kínában a Foxconn üzemében almalogós üveglapok közé teszik égbérért dolgozó rabszolgák.
"de annyira mindenki ilyet akar"
Nem mindenki.
A presztízst nem tartom annyira elítélendőnek, hiszen óráknál, autóknál is van ilyen, akkor a mobiloknál is lehet. Ahogy anno maga a mobil megléte önmagában már presztízs volt. Aztán amikorra tömegcikké lett, akkor megjelentek a prémiumtelefonok, mint pl a Nokia 8910 vagy a 8800 különféle variánsai.
Namost én ezt hiányolom. Mert a Samsung is megg a Huawei is, de a Nokia is inkább populáris, ahogy az Apple is az, hiszen nem exkluzív, hanem "csak" drága.
Én pl csak azért váltottam androidról i5s-re, mert kellett egy új telefon, és az új androidosokat maximum tepsiként tudnám használni... nekem legalábbis nagyon nem tetszik a nagy méretük.
Nézhetnénk azt, hogy az újabb androidosokban már 4 vagy több magos processzor van, de szerintem felesleges, hiszen a jól optimalizált iOS-nek elég két mag is ahhoz, hogy ne legyen lassabb az androidnál, sőt.
Jelentősen jobb a felbontásuk, de a retina display-en sem látsz pixeleket, nagyon szép a képe.
Végül szerintem az AppStore-ban talán minőségibbek az appok, nekem legalábbis az eddigiek alapján jobban tetszik az egész.
Persze, lehet utálni az Apple-t, hogy drága és nem éri meg, de szerintem az a legegyszerűbb ha mindenki azt veszi amelyik neki tetszik, és nem veszekszünk értelmetlen dolgokon.
(Ja, egyébként az utálóknak: ha az Apple annyira rossz, akkor miért a világ (egyik) leggazdagabb vállalata? Vagy az egész világ hülye, és csak azért vesz mindenki "i"-t?)
Mind funkcionalitásban,presztizs értékben,tudásban,támogatottságban is az iPhone a nyerő.JELSZÓ:Optimalizálás,amiben az iOS a nyerő:)
Samsung?-Fos
utolsó : hol maradnak a blackberry telefonok? :D optimalizált, szép, gyors az is :D
BlackBerry passport? classic? z10 z30 q10 nézz körbe :D nem csak iphone + android van, csak valahogy csak őket nyomatja mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!