Hogy kell eltűntetni azt a felíratot a samsung galaxy s4-ről "Társ a minden napokban"?
Figyelt kérdés
9 hónapja vettem a telefont akkor sikerült eltűntetnem, de ma újból lett szoftverezve és már nem emlékszem hogy tűntettem el.2014. jan. 10. 22:50
2/13 anonim válasza:
csak nem azt dugod fel magadnak?
3/13 anonim válasza:
az enyémen nincs ott :D
mondjuk cseréld le a háttérképet?
4/13 A kérdező kommentje:
Első valami olyasmi :D
De fusztrál az a felírat.
2014. jan. 10. 22:52
5/13 anonim válasza:
és az ilyenek van jó telójuk akik egy 5310-es nokiát nem bírnának kihasználni...
8/13 A kérdező kommentje:
Ma 22:54!
Tapasztalat? :DD
Miért nincsen agyam mert nem tudom eltűntetni azt a felíratot? Látszik hogy nem volt még jó telefonod mert akkor tudnad hogy te sem tudod 100%-san kezelni
2014. jan. 10. 22:57
9/13 schumilex55 válasza:
Azért aki ilyen választ ad az magában inkább, senki se kíváncsi rá.
Am hol van ez a felirat? :d screen shot? Mert én ezt most nem tudom, mire gondolsz, értesítősávban? A háttérképre rárakva?
10/13 A kérdező kommentje:
Záróképernyőn van rajta! Régen valahol a beállításoknál állítóttam át...
De most nem találom
2014. jan. 10. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!