Milyen programmal tudom eltüntetni a feliratot?
adott egy külföldi angol nyelvű film,HD.
vannak benne japán,vagy kínai párbeszédek,azt nem tudom pontosan,nem is az a lényeg.
ezeknél a jeleneteknél előjön az angol felirat,az már rá van égetve. van hozzá magyar feliratom is,azt is rátettem.
viszont így mindkettő egyszerre van a párbeszédnél,és elég zavaró,csak a magyart szeretném hogy maradjon. próbáltam convertxtodvd progival,de ott csak a magyar feliratot jelzi az angolt nem,nem is értem. lehet alapból csak azoknál a párbeszédekhez csinálták meg az angol feliratot.
Szia.
Az elsőnek igaza van. Ha rá van "égetve" azt már nem tudod eltávolitani.
Amit tehetsz :
Levágod a feliratott (Ha már van kétsoros felirat nem nagyon járható mert a kb a film felét levágod).
Megpróbálod egy fekete (vagy akármilyen szinű téglalappal kitakarni az angol feliratot) és ugy már elvileg olvasható lesz a magyar felirat.
Program ezekhez ?
Szerintem a virtualdub tudja mindketőt (A levágást biztosan)
Vagy a Profik : Sony Vegas, Adobe Premier, stb, stb.
Sok sikert.
Üdv.
"KmPlayerrel eltolhatod a feliratot alulra, felülre..."
A ráégetett feliratot aligha. Az olyan, mint a film maga, együtt van a film képkockáival, azzal már semmit nem tudsz csinálni, max kitakarni, ahogy írták, a többi hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!