Dori9898 kérdése:
Sony xperia L-en miért nem indul el a The sims Freeplay?
Figyelt kérdés
Ma frissítették (jan 10) és még midig nem jó , server errort ír ki...dec 24.-e óta frissítem és egyszer se tudtam kiprobálni:/ valaki nem tudja hogy lehet megcsinálni hogy elinduljon?2014. jan. 10. 21:51
1/13 anonim válasza:
Sajnos újabb telefonokon gyakori az, hogy nem tudsz elindítani egy alkalmazást.
Mondjuk ezzel a sims freeplayel nem hagysz ki sok mindent.
2/13 anonim válasza:
Fosul megírt alkalmazás. Mindenki szidja is ezerrel
3/13 anonim válasza:
"Sajnos újabb telefonokon gyakori az, hogy nem tudsz elindítani egy alkalmazást."
:D
Hogy mi?
4/13 anonim válasza:
Pl. l7 2-n nagyon sok alkalmazas fosta osszmagat, ezert sok bugfixet adtak ki az alkalmazas fejlesztoi.
De random telefon/alkalmazason lehet igy.
6/13 anonim válasza:
Oké, vannak olyan telefonok, amiken nem indul el XY dolog, de az az állítás, hogy az újabb telefonokon gyakori, hogy nem tud elindítani valamit az nem igaz.
7/13 anonim válasza:
De, az újabb telefonokon gyakoribb az eset.
8/13 A kérdező kommentje:
Az lenne még a kérdésem hogy a sony xperia L az meg fogja kapni a kitkat operációrendszert ?
2014. jan. 11. 22:45
9/13 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de az l nem olyan árkategóriájú készülék ami okvetlenül megkéne hogy kapja.
Meg miért olyan fontos mindenkinek a kit kat? :)
10/13 A kérdező kommentje:
Én csupa jót hallottam a kitkatról csak azért kérdeztem.:)
2014. jan. 11. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!