Xperia U megfogja kapni a hivatalos KitKat update-t?
"Xperia U hibás ICS-t kapott"
Nem.
Ahhoz, hogy kitkatet kapjon, meg kéne jellybean is, ami nincs, az u nem fogja megkapni, cm11 formájában már van rá azt hiszem.
Lol, galaxy mini gb-nél állt meg.
100%, hogy nem kap, max cm11 formájában.
Azért kérlek, mert olyan nincsen, hogy ICS(4.0)-ről fogsz te kitkatre (4.4) upgradelni.
Nem szemét a sony, mi a bajod az ics-el?
Nekem van egy napi használatban lévő u-m, nincs vele gondom.
Hogy lenne hibás?
Csak ezt hajtogatod.
Tegyél le a kitkatről, nem lesz, még jb sem lesz u ra, nincs már támogatva
KitKat 99%-ban ugyanúgy néz ki, mint az ICS.
Az más, hogy a GEL (Google Experience Launcher) teljesen máshogy néz ki, de az csak Nexus 5-ön van, még a többi Nexus készülékre sincs hivatalosan, de az összes készülékre le tudod szedni azt, sőt, valószínűleg le is van szedve, csak a Google "elrejtette".
Egyébként nincs U-m, így nem tudom milyen rá az ICS, de hallottam már rá jót is rosszat is.
A helyedben raknék rá custom romot, az mindig jobb, mint a gyári, és ahogy nézem még 4.4.2 is van rá.
Á, sajnos nincs még hivatalos cyanogenmod sem a telefonra, csak egyedi moddolások, szar az összes custom rom.
Nem értem, mi a baja a gyárival, nekem érdekes módon nem csinál semmi hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!