Ki ért az Apple iPhone 3G hez?
Sziasztok!
Kérek valakit, hogy segitsen mert
most kaptam egy "Apple iPhone 3G"-t és nem értek hozzá. Meg a hátlapját leszeretném cserélni.
Amibe kellene segitenni: zene,video,képek,játék,programmok,
nagyon kérek valakit hogy segitsen!!
Az elérhetöségemmet megbeszéljük privátban.
Köszönöm elöre is.
Köszönöm, az okos kommentedet. :)
Értelmes ember válaszát várom.
Miért kell fröcsögni valakire aki vett egy telefont ami tetszik neki, de mivel új dolog a számára, értelemszerüen még nem ért hozzá? Vagy Ti a droidotokkal egyböl profik voltatok?
Kérdező ezt sajnos meg kell szoknod, ise javarészt retarrdált monitorbámuló fotelszakértők járnak. Sajnos :( Frusztrálja őket hogy nem tudnak olyan telót venni mint Te!
A kérdésedre visszatérve: a hátlap leszedést én sem ajánlom, speckó szerszám kell hozzá, és tudni kell mit hova hogyan. A youtube-on valóban vannak videók, de szerintem szánd rá azt a szervízdíjat, és csináltasd meg szakemberrel.
A videók, zenék stb felrakásához kell egy laptop vagy PC, és egy iTunes nevü szinkronizációs progi, amit az Apple.com - ról tudsz letölteni, illetve ugyanitt találsz segédletet a használatához. Arra készülj fel, hogy először szidni fogod mint a bokrot, de aztàn rájössz nyitjára, és meglátod hogy ennél jobb sync progi a világon nincs.
Az alkalmazásokat pedig a telefonod App Store ikonját aktiválva tudsz letölteni, ehhez elöször egy Apple ID-t, magyarul egy saját felhasználói fiókot kell készitened, szintén az Apple.com on. Bár az való igaz hogy a 3G már nem mai gyerek, szoftverfrissítés már régóta nincs hozzá. Magyarul az alkalmazások javarészét már nem fogod tudni használni. De ha ettől eltekintünk, szeretni fogod az Almát :)
Ha további kérdésed van, írj bátran!
????
Az érdekes! Lehet hogy klónt vettél?
Privátban küldd el a facebook profilodat, megjelöllek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!