Ace 2 proci húzás?
Figyelt kérdés
Nem rég felraktam a JB-t, ami nagyon király , de szeretném hogy nagyobb legyen a teljesítménye a telómnak csak nem tudom, hogy csináljam. Érthető (magyar) normális leírást még nem találtam. Ha vki leírná, hogy milyen rom-ot meg programot és hogy hogyan tegyem föl (akár videóval vagy linkel) azt nagyon megköszönném.2014. jan. 9. 20:21
1/6 anonim válasza:
Leírom egyszerűen. Ha nagyobb teljesítmény kell jobb telefont kell venned.
2/6 anonim válasza:
Nincs húzás ha rájöttél hogy a telefon teljesítménye nem elég nem ilyen kategóriában kell gondolkodni hanem valamivel nagyobb ár/érték arányban.
3/6 anonim válasza:
A setcpu-t töltsd le valahonnan. xda-ról pl.
De ettől a telefontól ne várj sokat. A húzástól még instabilabb lesz.
4/6 anonim válasza:
FONTOS még, hogy a setcpunak a feltétele, hogy custom rom legyen egyedi kernellel. Ha gyári rom van fent, akkor előbb azt le kell cserélni.
5/6 anonim válasza:
A ROM lehet gyári, csak a kernel nem.
6/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2014. jan. 9. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!