Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Proci húzás hogyan?

Blazius kérdése:

Proci húzás hogyan?

Figyelt kérdés

A gépem adatai:

Alaplap neve Gigabyte GA-F2A55-DS3

CPU típusa QuadCore AMD Trinity, 3539 MHz (27 x 131)

Memoria Kingmax FLFF65F-D8KQ9 // 2x 4GB //

A progi alapban 3.36Mhz - n szaladgál. Adott egy progi melynek neve: Easy Tune 6 ezzel fel lehet tornázni 3.54 ig. Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel tudok még dobni rajta. Ez az alaplap UEFI biosos ráadásul DUAL ba. Szoval még bőven tudnám huzogatni felfelé.

Ha valaki tud segiteni írja meg.

#Proci húzás hogyan #AMD ATHLON proci uúzás
2013. szept. 23. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Biosban tudod húzni, de ha nincs egy jó hűtőd akkor nagyon ne próbálkozd felhúzni magasabb órajelre, csak óvatosan
2013. szept. 23. 13:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, hogy a BIOS ban lehet húzni de ha jol tudom, valami szorzó értéket is kell álítani rajta. Én még abban a korszakban csináltam ezt amikor olyan procik voltak, hogy grafit ceruzával össze kelett kötni a szálakat a proci tetején. De ez már nagyon régen volt.
2013. szept. 23. 23:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem Corsair H100i vízhűtésem van. Gondolom ez jó a húzásra. Most már csak azt kellene kitalálnom, hogy hogy tornásszam fel az órajelet magasabb értékre.
2014. okt. 20. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!