Ez tényleg igaz?
Egy haverom mondta, hogy pl.:a noki acég a telefonokról amiket eladott le tudja tölteni az adatokt(képeket, videókat).Tehát ott van a telefonon egy videó a telefonodon, a cég meg le tudja menti.
Ez igaz?

Nokia nem igazán, bár lehet képes rá, de ő nem fog ilyenekkel foglalkozni.
NSA meg simán, utóbbi pár hónap után egyértelmű, hogy mindenki lehallgat mindent.
és ha le is menti mit csinál vele?
feltölti youtubra, vagy beállítja háttérnek?
A válaszokat köszönöm!

De, válogatás nélkül.
USA-ba minden külföldi netezőt/telefonálót "lenyomoznak", esetleg a hazaiakat (tehát amerikaiakat) követik csak bizonyos kulcsszavak után.
De már nem tudom, jó ideje nem követem a Snowden-es témát, már nagyon belekavarodtam az egészbe, de az biztos, hogy mindenkit lenyomoznak valamilyen téren.
Ettől függetlenül nem kell azt hinni, hogy akkor az NSA a te leveleidet olvasgatja, meg a te képeidet használja, valószínűleg fogalmuk sincsen igazából, hogy te ki vagy. Max ha mondjuk az USA elnöke akarnál lenni, vagy valami nagy ember, akkor lehet felhasználnák ellened amit találnak, de mindennapi életed során semmilyen következményed nincs ennek az egésznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!