LG KU KU990i-ról vélemény?
Figyelt kérdés
ilyet szeretnék venni, de nem tudom milyen, esetleg akinek ilyen telefonja van, leírhatná a tapasztalatait2009. nov. 29. 19:26
1/3 anonim válasza:
Nekem pont ilyenem volt, és meg voltam vele elégedve.
Szép kijelző, és a kameráról ne is beszéljünk, az csúcs szuper.
Internetezni nem nagy élmény, de rövdebb utakon jó, bár csak iwiw, hirek, stb... és egyéb kisoldalak megtekintésére jó.
De nekem csakis a kamera tetszett, meg a multimédiás funkciók, a többi is jó, de ezeket kiemelném.
Tehát, összesitve 8,5 pont a tízből.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltál, és még azt szeretném kérdezni hogy meddig bírta? légyszi írd le, köszi :D
2009. nov. 29. 21:43
3/3 anonim válasza:
Hát, átlag fölötti használat esetén 2 év, de ezt úgy vedd, hogy leejtettem párszor, egyfolytában használtam, de szerintem bírja 3-3,5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!