Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért érzem felesleges luxusna...

Miért érzem felesleges luxusnak az okostelókat?

Figyelt kérdés

Ugy értem a kérdést,hogy szerinem bőven elegendő egy átlagembernek egy jobb fényképezőgéppel,nagyobb memóriával ellátott telefon.Ahhoz hogy tudjon fényképezni néha,meg hivni.S ez legalább nem merül le 1 nap alatt..Jó én a nap 90%ban itthon vagyok és itt a gép ha valamit akarok,térkép meg internet... Csak az érdekességképpen a telóim sora hogy mi volt az életútjuk...

Siemens C30, SE T610,K700, K530, Samsung Monte Slider, S most egy S5610. Szerintem egy jobb gombos tel sokkal jobb mint bármelyik okostel. Jó én is szeretnék idővel okostelót,de ahhoz ugye mobilnet is kell,de ha a nap nagyrészében itthon vagyok minek fizessek pluszba a mobilnetre is.Ha van ingyen wifi is.. Az okosteló meg net nélkül szinte semmit nem ér. Wifi meg nem mindenhol van.. Pl a térképhez is pl kell net. (legalábbis amikor néztem egy droidos alap okostelt.) Inkább itthon megnézem hova kell mennem és leirom mivel és hogyan jutok el a célállomásomhoz,vagy viszek magammal papirtérképet.(Ingyen van és nem merül le amikor kellene.Ja és látom akármilyen erős napsütésben). Köszönöm hogy elolvastatok!

Majd ha lesz olyan okostel mint pl a Samsung Earth ogy napelemmel tölthető,akkor lehet beruházok egyre. (28N)

2014. jan. 5. 16:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9es tudsz nekem linkelni 40ért megfelelőt?

Mert a 40 az tényleg egész baráti!:) Egyébként volt kb 2 hónapig okostelóm,de nagyon zavart h lemerült hamar. S én relativ sokat beszélek egy nap anyummal,mamámmal, meg a párommal.. Ez van.De szeretnék,csak még nem találtam meg az ideálisat.Vagyis megtalátam de Kinában...)

2014. jan. 5. 22:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy most már szeretnél, de a kérdésben még feleslegesnek ítélted.
2014. jan. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!