Ha egy kisebb okos telefonra vágyok akkor samsung g. s4 mini, htc one mini vagy sony sp?
Figyelt kérdés
Elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnének és persze hogy melyiket ajánlanád2014. jan. 4. 17:51
11/24 anonim válasza:
amúgy azt bírom, hogy akkor is szidják a sony-t ha a z1-ről van szó, pedig abban már triluminos display van xD a sok divatember követi a másik véleményének a hülyeségeit
12/24 anonim válasza:
Elég ha a fent említett s4 mini mellé teszed és meglátod a különbséget,hogy a super amoleden a fekete az tényleg fekete, és a színek azok tényleg színek. Nem fogok videókat belinkelni,ahol meg lehet nézni egymás mellé téve,de nehogy már egy gyengébb kijelzős,kevesebb rammal rendelkező telefon jobb legyen a másiknál csak azért mert nektek az van.
13/24 anonim válasza:
Nem kell mellé tenni.
Nem tudom, lehet egyedül vagyok ezzel, de én csak a saját telefonom képernyőjét szoktam nézegetni, nem cipelek egy amoled kijelzőst is, hogy mellérakjam.
Az összes amoled kékes, nekem az nem tetszik, na bumm?
Ne vitatkozzunk ezen, az sp egy jobb telefon, kész.
14/24 anonim válasza:
Csak tudnám mitől,mert érv nincs mellette. De mind1.
15/24 anonim válasza:
már felsoroltam. a ram meg nem minden . mintha 1 giga nem lenne elég -.- . samsung divatfanboy :D
17/24 anonim válasza:
az nem szubjektív, hogy élesebb a képe, meg az sem, hogy erősebb a gpu-ja , meg hogy van mhl támogatás ;)
18/24 anonim válasza:
Összehasonlította, hogy miért a Sony a jobb :D Vedd meg te a Samsungodat, ha annyira tetszik. Egyébként az SP megjelenése már teljesen elfogadható, napon is simán elolvasom a képernyőt, nem kell ide amoled meg kutyavalaga...Nekemis SP-m van, tökéletesen működik, egyedül a kihangosítón a zene nem valami acélos illetve, a zene+netezést nem igazán cspi.
19/24 anonim válasza:
különben meg , mi nem sony fanboyok vagyunk, hanem reálisan nézzük a dolgokat, ha ide rakta volna a nexus 4-est is akkor azt ajánlottam volna közülük egyértelműen. ha kapnék ajándékba egy galaxy s4 mini-t meg természetesen elfogadnám. nem vagyok/vagyunk mi ellene a dolgoknak, csak reálisan nézzük
20/24 anonim válasza:
S4 mini és az SP tökéletesen egy szinten van.Ha nagyon kritikusak akarunk lenni akkor a LED-et és a HD kijelzőt írhatjuk föl előnynek(ami az SP esetében hátrány hiszen az összteljesítménye nem jobb mint az S4 minié)Meg azért valahol érthető is.4,6"-on hogy nézne ki qHD felbontás.4,3"-hoz pont jó de 4,6-hoz már kevés.Igazából mindegy amelyik jobban tetszik.Tudásilag egyik sem jobb a másiknál,úgy hogy mellé nem tudsz nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!