Ha egy kisebb okos telefonra vágyok akkor samsung g. s4 mini, htc one mini vagy sony sp?
ezek közül egyértelműen az xperia sp-t választanám .
hogy miért?
1. erősebb gpu (one mini,s4 mini adreno 305, míg az sp adreno 320)
2. az SP procija valamivel erősebb , mint a one mini-é (az s4 mini-vel kb azonos a teljesítményük)
3. felbontás (sp 1280x720, one mini 1280x720, s4 mini 960x540, innen az s4 mini a leggyengébb láncszem)
4. nincs HDMI támogatás sem a htc-re , sem az s4 mini-hez, de az SP-hez van, megfelelő kábellel, nézhetsz filmet TV-n keresztül (ez szerintem elég jó hd felbontásnál,akár játéknál is)
5. ez szubjektív vélemény, de én is xperia sp-t fogok hamarosan venni
6. kinézetre az SP elég szép (az az alsó "üvegledes rész" szerintem valami elbűvölő :)
Nem is vagy sony szurkoló mikor az a legnagyobb és pont nem azt említetted. :D
Ezek közül az s4 mini a legjobb.
1. erősebb gpu (one mini,s4 mini adreno 305, míg az sp adreno 320) - amit sokkal szarabbul használ ki mint az s4 mini
2. az SP procija valamivel erősebb , mint a one mini-é (az s4 mini-vel kb azonos a teljesítményük) - pont
3. felbontás (sp 1280x720, one mini 1280x720, s4 mini 960x540, innen az s4 mini a leggyengébb láncszem) - legnagyobb kijelzője az spnek van. Szarul jönne ki ha kisebb lenne mint egy kisebb kijelzőnek. Mellesleg ez a legelavultabb tft technológiát használ.
4. nincs HDMI támogatás sem a htc-re , sem az s4 mini-hez, de az SP-hez van, megfelelő kábellel, nézhetsz filmet TV-n keresztül (ez szerintem elég jó hd felbontásnál,akár játéknál is) - manapság ki használ kábelt mikor van wifi,de lehet venni hdmi átalakítót.
5. ez szubjektív vélemény, de én is xperia sp-t fogok hamarosan venni - te dolgod.
6. kinézetre az SP elég szép (az az alsó "üvegledes rész" szerintem valami elbűvölő :) - kinek mi a szép.
Az s4 mini a legjobb?
Miért hasonlítod össze szegény buta telefont egy xperia sp-vel?
Ez olyan mintha egy trabantot (s4 mini) és egy ferrarit (sp) hasonlítanál össze.
Meg persze hozzáteszem, hogy szépen levan írva, hogy mindenben jobb az sp a s4 mininél, de te jössz a hülyeségeddel hogy: üöüöüööü s4 mini a legjob üüöüöüöü
Hát nem mondom azt hogy nem elavult, de ha nem egy jó ips panel mellé teszed, és úgy nézegeted, bőven elfogadható.
Amoledet nem szeretem, nagyon kékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!