Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy kisebb okos telefonra...

Ha egy kisebb okos telefonra vágyok akkor samsung g. s4 mini, htc one mini vagy sony sp?

Figyelt kérdés
Elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnének és persze hogy melyiket ajánlanád

2014. jan. 4. 17:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
S4 mini meg one mini nem valami kicsi.
2014. jan. 4. 17:53
 2/24 anonim ***** válasza:
51%

ezek közül egyértelműen az xperia sp-t választanám .

hogy miért?

1. erősebb gpu (one mini,s4 mini adreno 305, míg az sp adreno 320)

2. az SP procija valamivel erősebb , mint a one mini-é (az s4 mini-vel kb azonos a teljesítményük)

3. felbontás (sp 1280x720, one mini 1280x720, s4 mini 960x540, innen az s4 mini a leggyengébb láncszem)

4. nincs HDMI támogatás sem a htc-re , sem az s4 mini-hez, de az SP-hez van, megfelelő kábellel, nézhetsz filmet TV-n keresztül (ez szerintem elég jó hd felbontásnál,akár játéknál is)

5. ez szubjektív vélemény, de én is xperia sp-t fogok hamarosan venni

6. kinézetre az SP elég szép (az az alsó "üvegledes rész" szerintem valami elbűvölő :)

2014. jan. 4. 17:56
 3/24 anonim ***** válasza:
46%

Nem is vagy sony szurkoló mikor az a legnagyobb és pont nem azt említetted. :D

Ezek közül az s4 mini a legjobb.

2014. jan. 4. 17:58
 4/24 anonim ***** válasza:
69%

1. erősebb gpu (one mini,s4 mini adreno 305, míg az sp adreno 320) - amit sokkal szarabbul használ ki mint az s4 mini

2. az SP procija valamivel erősebb , mint a one mini-é (az s4 mini-vel kb azonos a teljesítményük) - pont

3. felbontás (sp 1280x720, one mini 1280x720, s4 mini 960x540, innen az s4 mini a leggyengébb láncszem) - legnagyobb kijelzője az spnek van. Szarul jönne ki ha kisebb lenne mint egy kisebb kijelzőnek. Mellesleg ez a legelavultabb tft technológiát használ.

4. nincs HDMI támogatás sem a htc-re , sem az s4 mini-hez, de az SP-hez van, megfelelő kábellel, nézhetsz filmet TV-n keresztül (ez szerintem elég jó hd felbontásnál,akár játéknál is) - manapság ki használ kábelt mikor van wifi,de lehet venni hdmi átalakítót.

5. ez szubjektív vélemény, de én is xperia sp-t fogok hamarosan venni - te dolgod.

6. kinézetre az SP elég szép (az az alsó "üvegledes rész" szerintem valami elbűvölő :) - kinek mi a szép.

2014. jan. 4. 18:04
 5/24 anonim ***** válasza:
37%
no hát osztán, még te "szidod" a 2-es hozzászólót, mikor te meg samsung fan vagy? ő legalább normális érveket hozott fel, és felvázolta a dolgokat, te meg annyival elintézted, hogy höhö, sony fan hagyjad mán magad- egyértelmű sony xperia sp.
2014. jan. 4. 18:04
 6/24 anonim ***** válasza:
55%
sokat érsz az MHL kábellel, ha a teló nem támogatja, amúgy tényleg :D
2014. jan. 4. 18:05
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Az s4 mini a legjobb?

Miért hasonlítod össze szegény buta telefont egy xperia sp-vel?

Ez olyan mintha egy trabantot (s4 mini) és egy ferrarit (sp) hasonlítanál össze.

Meg persze hozzáteszem, hogy szépen levan írva, hogy mindenben jobb az sp a s4 mininél, de te jössz a hülyeségeddel hogy: üöüöüööü s4 mini a legjob üüöüöüöü

2014. jan. 4. 18:07
 8/24 anonim ***** válasza:
theskunker, neked mi a véleményed, arról, hogy mindig feljönnek evvel a TFT sablon dumával? :D
2014. jan. 4. 18:10
 9/24 anonim ***** válasza:
51%
És meg megcáfoltam az "érveit". Eleve nem tudom hogy lehet egy összehasonlítani a kettőt mikor az egyikben majdnem mégegyszer akkora ram van és sokkal fejlettebb kijelző.
2014. jan. 4. 18:10
 10/24 anonim ***** válasza:

Hát nem mondom azt hogy nem elavult, de ha nem egy jó ips panel mellé teszed, és úgy nézegeted, bőven elfogadható.

Amoledet nem szeretem, nagyon kékes.

2014. jan. 4. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!