A szerelő nem akarja visszaadni a telefonom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013.11.19-én becseréltem a régi telefonom egy használt Samsung Galaxy s3-ra, van is róla blokkom. Nagyon jó volt egy ideig kb 1 napig az s3 és utána folyton kikapcsolt. Elvittem a szervizbe és már azóta járkálok oda, egyszer azt mondják hogy már a futárnál van és utána azt mondják hogy nem dolgozik a futár azért nem ért ki most meg azt mondják hogy még szerelik. Mondtam nekik, hogy a múltkor azt mondták hogy már a futárnál van erre ők az biztos másik volt. Mit tudnék csinálni?2014. jan. 4. 10:59
1/3 anonim válasza:
Bemész hozzájuk személyesen, aztán fogyasztóvédőkkel fenyegetsz. Mást nem nagyon tudsz tenni. Jövőben pedig ne GSM boltokból vásárolj, bolti garancia sajnos ilyen: esetleges, és ki vagy az üzletnek szolgáltatva.
2/3 anonim válasza:
Milyen papírod van arról, hogy szervizbe adtad?
Mert ha van munkalap szám, készülék gyári szám, és ezek alapján érdeklődsz, akkor nincs "a múltkor azt mindták", és nincs "biztos másik volt".
Ha olyan szerviz, ahol semmi papírt nem kaptál, akkor így jártál, majd legközelebb normális szervizbe viszed.
3/3 anonim válasza:
Az igen, van türelmed.
Én már régen kettétörtem volna az asztalt, vagy lecsaptam volna valamelyiket, vagy menj oda nagydarab haverokkal vagy fogyasztóvédelem, de sajnos ilyenkor a megfélemlítés ér csak valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!