Megéri kínai telefont venni?
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék vásárolni és egyik haverom most kapott egy Cubot One nevű kínai telefont amitől elvan ájulva. Azt mondja nagyon jó és hogy jobban megéri az állítólagos 40ezer forintot mint a másik nála rosszabb márkásabb telefonok. Mit gondoltok megéri megvenni egy ilyet?2014. jan. 3. 21:14
11/19 anonim válasza:
Igazából 30-40 között tényleg nincs semmi értelmes droid.
40k felett az xperia l nagyon jó vétel, sokkal jobb mint az ace3, meg desire 500.
12/19 A kérdező kommentje:
Én meg pont hogy az Xperia L ről hallottam rosszatkat. Egyik ismerősömnejk olyan van és nem dícsérte agyon. Amúgy az a másik amin gondolkozok:D
2014. jan. 3. 21:30
13/19 anonim válasza:
Miért, mire panaszkodott?
Egyszerűen hardveresen jobb mint a desire 500, sőt, kamerában is.
14/19 SylwerStone válasza:
A Motorola Moto G-t tudom még ajánlani.
Tesztek szerint elég jóra sikeredett :D
15/19 anonim válasza:
A moto g tényleg jó, de az már nem a 40k árkategória.
16/19 A kérdező kommentje:
Pont a kamerájáról mondta hogy 8 megapixelhez képest nem túl jó.
2014. jan. 3. 21:34
17/19 SylwerStone válasza:
+10-15 ezret szerintem megér ezekhez képest.
Kérdező! Milyen kamerát akarsz ilyen áron, most komolyan?!
18/19 A kérdező kommentje:
Nekem a kamera annyira nem is fontos. Elég az 5Mp. Az a lényeges hogy egy éveb belül ne kelljen másikat vennem. Előző telefonom egy Sony Xperia Mini PRo volt az újabbik fajta. Agyon dícsérte minden oldal, hogy milyen király. Aztán kb. 7 hónap után elkezdett ki-be kapcsolgatni meg lemerült egy napok alatt mikor nem is használtam. Ezt akarom elkerülni.
2014. jan. 3. 21:43
19/19 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mik az igényeid, de én ajánlanám a Nokia x2 , igaz ez nem okos telefon, de az enyém most 3 éves, már nincs rajta egy ép négyzetcentiméter sem annyit kapott már és még tökéletesen működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!