Melyik kínai telefont vegyem meg?
Figyelt kérdés
Mindenképpen dual simesre van szükségem ezért kell kínai telefon, olyan ami jól néz ki, és van fehér színben, illetve az alap dolgokra képes (viber, skype, facebook, gps)
20-30ezer az árkategória
2013. júl. 16. 16:42
1/14 anonim válasza:
Ha dual simes gagyit akarsz akkor abból van normálisabb is. Pl a Samsung Galaxy Y Pro Duos.
2/14 anonim válasza:
Kínai ne vegyél... pár hétig működnek aztán jöhetsz ide kérdezgetni hol tudnád megcsináltatni. SEHOL!
4/14 anonim válasza:
A sok hozzáértő okos jóember. Minden telefon kínai. Ott a samsung gyár mellette a Sony mellette a ZTE mellette a kínai mellette a másik kínai. A zte a Huawei mind mind kínai mobilok. Hát azok hol romlanak el. Márkás kínai telót kell venni ennyi. Lenovot ismeritek? Ugye elég jó márka mi? Na az is ízig vérig kínai és több tucat kínai telefonja van amik rohadt jó minőségűek Kedves kérdező neked pedig küldök pár ajánlást privátban.
5/14 anonim válasza:
Csak nehogy halgass erre az okostojásra. Nem véletlenül nem kaphatóak sehol kinán kivül a telefonjaik.
6/14 anonim válasza:
Igen okostojás vagyok akit már több darabon is túl van és rendszeresen követem az ország legnagyobb kínai telós fórumát. Te úgy a semmitől annnnnyira nagyon okos vagy holott még csak nem is láttál kínai telót. Vagyis igen mint írta ZTE Huawei. Ezek itthon is népszerűek mert forgalmazzák itthon. Vagy Lenovo. Szerinted a nagy Lenovo aki egy elég jó gyártó szar telefon csinálni. Annyira bírom az ilyen idiótákat akik semmihez nem értenek de ők a legokosabbak.
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem is volt anno egy Huwai telefonom, kb 2 évig bírta nálam (ami nálam iszonyú nagy szó, mert én hónapok alatt képes vagyok tönkre tenni mindenféle hiperszuper márkás nem nagyi telefont is. lásd.: iphone 3g-t 2 nap alatt tettem tönkre ez volt a csúcsrekordom) Aztán meguntam és eladtam inkább. És 2 év után mikor eladtam, még akkor is működésileg kifogástalan állapotban volt. Csak külsőre volt lestrapált :D
2013. júl. 17. 06:08
8/14 anonim válasza:
Amit nálunk is kapni azokkal semmi gond,de amiket nem, amik a kinai belpiacra készültek és európába nem szálitják olyanokkal vannak a bajok.
9/14 A kérdező kommentje:
Miért mikor magyarországra érnek akkor még gyorsan átalakítanak rajta valamit a magyarok amitől jobb lesz vagy mi? :DSzerintem ez kicsit abszurd kijelentés. Amik magyarországon forgalmazva vannak, azok is ugyanazzal a tulajdonsággal rendelkeznek, mint amiket kinn forgalmaznak, csak épp ha valami kínja van nem kell ázsiába küldeni és 2 hónapot várni mire megcsinálják.
2013. júl. 17. 06:36
10/14 anonim válasza:
Szerinted miért belpiacosok azok a telók? Miért maradnak ki a milliárdos mobil bizniszből?
Azért mert a belpiacos telók nem felelnek meg az európai,amerikai szabványoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!