Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik kínai telefont vegyem meg?

Melyik kínai telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés

Mindenképpen dual simesre van szükségem ezért kell kínai telefon, olyan ami jól néz ki, és van fehér színben, illetve az alap dolgokra képes (viber, skype, facebook, gps)

20-30ezer az árkategória

2013. júl. 16. 16:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom. nekem lenovo laptopom van 5 éve (mikor laptopot akartam venni, azt mondták, hogy márkától függetlenül 3 évnél tovább nem bír ki egy laptop) tökéletes műszaki állapotban, köszöni szépen jól van. Ugyanilyen Lenovo telefont néztem most ki magamnak a mai nap folyamán, és ha csak fele olyan jó telefont gyártanak, mint amilyen laptopot, azt hiszem egy próbát megér 40ezer ft-ér... Pedig ez is belpiacos mobil...
2013. júl. 17. 06:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Lenovo ismert nálunk is kapható márka.
2013. júl. 17. 07:07
 13/14 A kérdező kommentje:
hát az lehet hogy más műszaki cikkek ismertek, de pl telefonból egy db-ot nem találtam magyar oldalakon. csak a külföldieken.
2013. júl. 17. 07:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is a kínai telefonok at védeném....

Mi az hogy nem felelnek meg az európai követelményeknek?? Mondj kérlek csak egy ilyen elvárást amit nem teljesítenek...

Ha már ennyire nem vagy képben, elmondom hogy azért nem jönnek ide, mert a Mo-i forgalmazónak ki kéne fizetnie az ÁFÁt (~5-10000ft), és még hasznot is kell rá raknia (~10-15000ft). Ez már az az összeg lenne, ahol az ember azt mondaná hogy inkább vesz egy ugyan ilyen tudású márkásabbat plusz 5000 ft-ért. Egyszerűen nem érné meg nekik. Egyébként nincs semmi gond ezekkel a telefonokkal, egyedül a garancia necces (szerencsére nekem még nem volt vele gondom, egy iNew v3-t használok 3 hónapja, hibátlanul működik)

2014. máj. 20. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!