Melyik a jobb telefon? Htc one vagy samsung galaxy s4 vagy más?
Nekem nem a fémházzal van bajom hanem hogy ettől nagyon melegszik a telefon, tesómnak az xperia p volt nem a melegedés miatt más sok probléma (4x volt szervízben!)azóta kicserélték egy másikra. Amugy legyen neked igazad de a youtube is tele van tesztekkel meg lehet nézni., én is linkeltem nézd meg nagyon szépen bemutatják a kijelzőt hogy mennyire rossz.
Mielött amugy samu fanatikusnak mondanál, majdnem sony z1 et vettem de a sok negatív vélemény, a sok tesztek össze hasonlítás más telefonokkal, ezek beszéltek le róla.
de remélem a sony észhez tér és átáll az amoledre vagy a IPS kijelzőre! G2 IPS kijelzővel is nagyon szép különben.
Hagyjad a youtube-ot...
Élőbe nézd meg ember.
Ha kell én is csinálok olyan videót neked ahol egy mezei tft-t is jobban fog mutatni, mint a hiper-szuper amoled.
Ebből is látszik b+, hogy sose láttad élőben, talán egyiket se, de a triluminost biztosan nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!