Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Iphone 5-ről Iphone...

Érdemes Iphone 5-ről Iphone 5s-re váltani?

Figyelt kérdés
Amit én gondolok róla most még egész jó árat kapok az 5-ért mikor kijön a 6 lejeb megy az ára mi a véleményetek ?

2014. jan. 1. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#9 én nem hinném hogy nagyobb lesz a következő telefon. Jobs bácsi nem hasraütésszerűen találta ki a kijelzőméretet. Akkora hogy egy átlagos kézzel pont elérjed minden pontját. Csak aztán rájöttek hogy azért nem lenne rossz hogyha kicsit szabványosabb lenne és jobban passzoljanak bele a videók. Így 5-nél változtattak, de az még annyi változás ami belefér. Még így is nagyjából elérni a felső pontjait is egykézzel.
2014. jan. 3. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
#11: csak hogy régen az is álláspont volt, hogy nem kell iPad-nél kisebb kijelző, aztán lett a Mini. Szerintem várható, hogy jön egy nagyobb kijelzős iPhone teszemazt XL jelzővel (végső soron piaci igények diktálnak), de biztos vagyok benne, hogy megmarad mellette a mostani kijelzőméret is (hál' Istennek).
2014. jan. 3. 19:44
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem ne válts, egyet értek az elottem szoloval ha hossu távra tervezed akkor várd meg a 6 ot az jobban megeri hosszutávon és valszeg biztos hogy brutal jo lesz, mellesleg szerintem nagyobb kijelzoje lesz a 6 nak mondhattok bármit :D
2014. jan. 4. 19:10
 14/20 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy a színe miatt női egy telefon.Ízlés kérdése.
2014. jan. 6. 19:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Már váltottam pár napja és aznap eladtam a régit szóval minden jól ment új bontatlant vettem függetlent elégedett vagyok vele jobb mint a sima 5 nagyon vigyázok rá tokba van fólia stb.. ha kijön a 6 és nagyon nagy siker lesz akkor majd lecserélem arra .
2014. jan. 7. 15:56
 16/20 anonim ***** válasza:

#11 bár csak igazad lenne ... Jobs bácsi már sajnos két éve nincs köztünk :'( és legjobb esetben is szerintem az iPhone 5 volt az utolsó készülék, amiben az ő keze munkája még benne volt - BÁR én szinte 100% biztos vagyok, hogy ő nem engedte volt a 4"-et sem. Ami szerintem butaság, persze ő másképp látta a világot. Egyébként hidd el nekem, nem kimondottan azért változtattak, hogy szabványos legyen a dolog - és ehez hasonlók, hanem mert a piac megkövetelte a nagyobb képernyő méretet. Ez van ... bármennyire nem szeretnénk de ez a jövő, 3,5" már kicsinek fog számítani és nem akar (valószínűleg) az Apple úgy járni mint a Nokia - azaz későn belátni a dolgokat és csődbe menni.

Számomra a 4" megfelel, bár ha lesz nagyobb valószínűleg azt fogom változtatni (max 4,7" - annál nagyobb már nem).

Egyébként nagyon gyanús nekem ez az iPhone 5S, 5C dolog ... szerintem pont ezért csinálták ezt így, hogy majd szeptemberben tudjanak 4"-es telefont is csinálni 2.telefon ként. Természetesen megtörténhet, hogy én gondolkodom hülyén, de ha nem így lesz én lehet elgondolkodom a cserén (2008 óta iPhonet használok)...

Természetesen én így látom a dolgokat, ez csak egy elképzelés :) majd ősszel meglátjuk mi lesz és esetleg még nyár végén is ha kikerül nettre 1-2 fotó a gyárból :D :D

#9-es voltam...

2014. jan. 7. 20:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Várom mi lesz ha ha nagyon jó lesz a 6 elmegy a premierre is és megveszem ott az 5s-t egyből megveszi egy rokonom úgy hogy arra sem lesz gondom .
2014. jan. 8. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Ennyit arrol hogy hoszutavra veszed :D
2014. jan. 8. 22:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla Apple fanatikus vagyok na jó igazából azon is múlik akkor majd mire kell költenem .. lehet lesz fontosabb dolog is .
2014. jan. 9. 17:59
 20/20 anonim válasza:

Ne verjük át az illetőt!

Nem érdemes Iphone 5-ről 5s-re váltani mivel nincs akkora különbség a két telefon között mint amennyi különbség van a két ára között.

Annyival jobb az 5s ,hogy van benne egy újlenyomat olvasó amit amúgy se használ mindenki meg két vakuja van és egy picivel jobb processzora (64 bites tudom,de most ezt nem tudja még kihasználni),mire meg kitudná már lesz iphone 6 meg 6s is és a 6 most jön ki.Szerintem ha váltani akarsz akkor várd meg a 6-ot pár hét és kijön:)!

2014. aug. 25. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!