Érdemes Iphone 5-ről Iphone 5s-re váltani?
#11 bár csak igazad lenne ... Jobs bácsi már sajnos két éve nincs köztünk :'( és legjobb esetben is szerintem az iPhone 5 volt az utolsó készülék, amiben az ő keze munkája még benne volt - BÁR én szinte 100% biztos vagyok, hogy ő nem engedte volt a 4"-et sem. Ami szerintem butaság, persze ő másképp látta a világot. Egyébként hidd el nekem, nem kimondottan azért változtattak, hogy szabványos legyen a dolog - és ehez hasonlók, hanem mert a piac megkövetelte a nagyobb képernyő méretet. Ez van ... bármennyire nem szeretnénk de ez a jövő, 3,5" már kicsinek fog számítani és nem akar (valószínűleg) az Apple úgy járni mint a Nokia - azaz későn belátni a dolgokat és csődbe menni.
Számomra a 4" megfelel, bár ha lesz nagyobb valószínűleg azt fogom változtatni (max 4,7" - annál nagyobb már nem).
Egyébként nagyon gyanús nekem ez az iPhone 5S, 5C dolog ... szerintem pont ezért csinálták ezt így, hogy majd szeptemberben tudjanak 4"-es telefont is csinálni 2.telefon ként. Természetesen megtörténhet, hogy én gondolkodom hülyén, de ha nem így lesz én lehet elgondolkodom a cserén (2008 óta iPhonet használok)...
Természetesen én így látom a dolgokat, ez csak egy elképzelés :) majd ősszel meglátjuk mi lesz és esetleg még nyár végén is ha kikerül nettre 1-2 fotó a gyárból :D :D
#9-es voltam...
Ne verjük át az illetőt!
Nem érdemes Iphone 5-ről 5s-re váltani mivel nincs akkora különbség a két telefon között mint amennyi különbség van a két ára között.
Annyival jobb az 5s ,hogy van benne egy újlenyomat olvasó amit amúgy se használ mindenki meg két vakuja van és egy picivel jobb processzora (64 bites tudom,de most ezt nem tudja még kihasználni),mire meg kitudná már lesz iphone 6 meg 6s is és a 6 most jön ki.Szerintem ha váltani akarsz akkor várd meg a 6-ot pár hét és kijön:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!