Mi a baja a Samsung Galaxy S2-mnek? 20 perce vettem le a töltőről 100%-al és már csak 94%!
Figyelt kérdés
Csak a Facebook és a Wifi van bekapcsolva a háttérben! És a töltés persze nagyon lassú míg a merülés nagyon gyors!2014. jan. 1. 19:23
2/5 anonim válasza:
"Csak a Facebook és a Wifi van bekapcsolva a háttérben"
Na látod éppen ezért merül.Ez a kettő baromira zabálja az aksit.
3/5 A kérdező kommentje:
És ez természetesnek mondható? nem használtam kivolt lőve a telefon csak ment a háttérben a 2. Nemtudom én nekem még eddig régebbi androidos telefonom volt és az 30-40 perc alatt max 2%-ot merült még persze ez is kivolt lőve.
2014. jan. 1. 19:30
4/5 dirtboy válasza:
mikor eléri a 100%ot vedd le a töltőről fél percre,utána dugd vissza és tölts rá még
nem volt valósan 100% a töltés azért merült nagyon gyorsan lehúzás után.
5/5 A kérdező kommentje:
már jobb, valószínű kicsit bekellett járatni :)
2014. jan. 1. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!