Szeretnék egy iphone! Miben lesz más mint az android? Hardver meg szoftver miatt? Sokat vesztek?
Szovsl eddig androidos telefonom volt. Most szeretnék iphonet.
Miben más?
Azt láttam, hogy haver iphoneos, nem tudott nekem Bluetooth on küldeni, nem tudott nekem usb töltött adni, és nem volt vissza, menü gomb a telefonján! A pláne, hogy más billentyűzetet se rakott ra, mett nem lehet, nekem meg swiftkey van rajta, és azzal nagyon gyors írni!
Mi más még amiről mondhatok le, vagy szokhatok át?
Látom az agyatlan barom theskunker ide is behányta a baromságát.
iOS-en több a free app, mint a fizetős te idióta. Nézz utána, hogyha ennyire hülye vagy.
ma 09:42
Az idióta te vagy, te gyökér. Én is azt tapasztaltam, hogy iOS-re igényesebb appok vannak. És ha nem lennél ilyen hülye hozzá, akkor te is tudnád. De ahogy látom te is ilyen droid nyomorék vagy aki mindössze annyit néz, hogy hány mag meg mennyi memória és itt ki is fújt számára a telefon.
12/12 (13:00)
Figyi, én egyik oldalt sem tartom jobbnak, csupán anyit mondtam, hogy ennyi pénzért két androidos telefont is vehetz ugyan ennyi tudással, de akkor az olyan hozzád hasonló csököttagyú barlanglakók számára leegyszerűsítem:
egy 150 ezres telefon tudása megeggyezik egy 80 ezres telefon tudásával, semmi különbség nincs, melyiket veszed meg???
ma 17:55
Csak hiszed, hogy ugyanazt tudja. Igen mindkettővel lehet telefonálni, csak összességben nem mindegy, hogy melyik milyen minőségben nyújtja amit nyújt.
Egy Merci 8misi egy Opel meg 4. Ugyanazt tudja végülis, mert mindkettővel eljutsz A-ból B-be. Ja csak a Merci sokkal jobb minőségű.
igazad van, tehát van egy 4 miliós tuning géped ami kényelmesebb, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt és szebb is...
akkor is jobban megéri a 2szer olyn drága merci? csak mert merci?
gyökérgyerek olvassál már klrlek:
tuninlada is kerülhet többe a szaros mercidnél mégse lessz mondjuk kényelmesebb,
és pláne ha már autókhoz hasonlítod akkor pont a hardver részét nézed a dolognak te idióta bányalakó!
akárhogy is ézed egy iphone nem éri meg azt a rengeteg pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!