Galaxy S3 vagy Xperia SP?
:D Pont a Samsungosok hivatkoztok a benchmarkokra? Utána lehet olvasni, hogy a Samsung direkt azokra hegyezi ki a telefonjait, nem a valós sebességre. Sőt, ha valaki tovább kutakodik, olyat is talál, hogy a Samsung trükköket vetett be, hogy a felpumpált értéknél is nagyobbat mutasson hogy éppen több legyen az aktuális iPhone-nál... Én úgy gondolom, hogy se a Samsungnál, Sonynál és Apple-nél nem mérvadó a benchmark. Csak számok, amik nem a valós sebességet mutatják. Az egész csak üzlet, marketing. Így versengenek a gyártók egymás között.
Ezen nincs mit vitatkozni, hogy melyik erősebb. Az SP procija fejlettebb technikájú, erősebb, ez tény. Viszont a RAM kezelés... Ott tényleg előfordultak problémák, de nem minden egyes készüléknél, csak néhánynál. Amit orvosolni fognak (kéne) a következő frissítéssel.
Az anyaghasználat nem vicc, és nem szerintem jobb vagy rosszabb az egyik, ez tény. Ha valaki azt mondja a higanyra, hogy ez fa, attól még higany. Ugyanígy az S3 "fröccsentett" műanyag, az SP borítása meg tartalmaz fémet is. Bár tegyük hozzá, hogy a Samsung által használt műanyag azért nem a legsilányabb fajta.
SP hol van az S3- hoz könyörgöm!!?? Jó, szép az SP, na de azért vegyük már észre, hogy egy 4,6"-nak hazudott 4,3"-os, virtuális gombos sápadt LCD kijelzője van egy valóban 4,8"-os amoleddel szemben.
Vagy mit nézeget a júzer? A telefon hátulját?
Az appok pedig fél év múlva már használni fogják a négy magot.
Én is az SP-re várok, hogy kapható legyen, de ha lenne +30 ezrem, úgy megvenném az S3-t, mint a szél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!