Galaxy S3 vagy Xperia SP?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S3 vagy Sony Xperia SP??2013. dec. 28. 07:27
11/24 anonim válasza:
Most mit személyeskedsz? Nincs normális érved? Akkor sincs igazad és még csak s3-om sincs.
12/24 schumilex55 válasza:
Nekem volt fél évig (idén) és nagyon tetszett.
De a be kell ismerni már a gpu -ja régi egy kicsit, pl. az xperia L-en az oil rush elindult ami az s3-mon, olyan hibaüzivel lépett ki hogy nem jó a gpu-m. De már lassan közeledik a két éves életkorhoz, szóval érthető.
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, nagyon tetszik az SP, azt fogom megvenni!
2013. dec. 28. 11:24
16/24 anonim válasza:
Xperia SP, én is S3 és SP között döntöttem, de engem eltántorított az az undorító S3 kinézete, nem nagyon érdekelt, hogy TFT kijelzője van az SP-nek, számomra nincs különbség a kettő között. Nem nagyon érdekelt a betekintési szög, mert nem egy székről akarom nézni a földön lévő telefont. Sokkal szebb az SP, jobb az anyaga, tapintása, fogása.
17/24 anonim válasza:
Nah SP, jó döntés! :) ( Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az S3 majdnem 2 éves, az SP meg most áprilisba jött ki talán )
18/24 anonim válasza:
Ha S3 LTE-ről van szó akkor természetesen az a jobb.Van itt néhány elfogult sonyazisten gyerek akik azonkívül hogy jobb az SP semmilyen indokot nem mondtak még(anyaghasználattal példálózni meg egy vicc).De végülis a te döntésed.Csak majd ne csodálkozz hogyha mondjuk játszol egy GTA Vice City-vel és közbe meg akarsz nézni valamit neten majd utána visszalépnél a játékba kezdheted előlröl mert a "jobb" Sony nem képes normálisan kezelni az
1 GB RAM-ját.
19/24 anonim válasza:
normális érv? szerintem elég "annyi", hogy a 2magos sp procija porba tiporja a samsung 4magosát, és az adreno 320 gpu is jóval erősebb mint a samsung mali-400mp-je :$
20/24 anonim válasza:
Ja hát aki a benchmarkokra veri annak biztos jobb az SP:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!