Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Nokia...

Palix0312 kérdése:

Milyen telefont vegyek? Nokia Lumia 620? Huawei Ascend y300? vagy Samsung Galaxy trend?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni milyen telefont vegyek... hosszú időre kéne (kb 2 év.) és a felsorolt telefonok közül nekem mindegyik tetszik és szimpatikus. Lumiám még sosem volt de nagyon dícsérik rengeteg jót hallottam felőle úgyhogy nagyon hajazok a Lumia 620 felé. Esetleg ha lesz annyi pénzem akkor Lumia 625. De a fenti telefonok közül szerintetek melyik érni meg a legjobban? (használtan venném)

2013. dec. 28. 03:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha egy olyan telefont akarsz ami nem fagy be szinte sohase akkor a 620-at vagy még az 520 is ott van. Nekem 520-am van és teljesen meg vagyok vele elégedve, és úgy tudom, hogy a 620 csak annyival jobb, hogy vaku és előlapi kamerával rendelkezik + nfc. Nem tudom mennyi a 620 értéke de az 520 árából képtelenség egy rendes androidos telefont venni. A bátyámnak és a hugomnak is Trendje van és azon a héten amikor vették már lefagyott és akadozott. Szval 620 :)
2013. dec. 28. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem Y300-am van, úgy fél éve - ha már az árról van szó, akkor volt 43e újonnan, 10e Ft-os feltöltőkártyával!! Szóval én nem vennék 30-40-ért ilyet használtan!!

Egyébként maximálisan meg vagyok vele elégedve, gyors, megbízható, nem akad - persze nincs is telerakva mindenféle alkalmazással. Jó, hogy vakus képeket is készít, valamint hogy androidos (bár ez szimpátiafüggő). Nekem bevált!

2013. dec. 29. 18:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Még az Samsung Galaxy S3 mini is szóba jött nálam:) barátnőmnek olyanja van és nekem eléggé tetszik:) bár ő azt mondja hogy néha beakad meg igazából a aksija 1 napot se bír ki sajnos.. ez nem tudom egyéni hiba-e vagy az aksija kezd gyengülni.. de nekem nagyon bejön a telefon.. és tudok is 40ezer forint alatt venni:)mostmár kiválasztottam 2db telefont ezek közül fögök választani. Szóval most mindenki segítségét kérem! Samsung Galaxy S3 mini vagy Nokia Lumia 625?!:)
2013. dec. 29. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha egy olyan telefont akarsz ami nem fagy be szinte sohase akkor a 620-at "

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2013. dec. 29. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:
igaz későn válaszolok de haveromnak 620-as van most leszedett rá több dolgot meg minden félét igazából ilye hogy sequencer asphalt 8 és már a menüben görgetés is NÉHA gondot okoz neki lehet csak azért mert az egész érintő panelt kicserélték azaz kb az egész telefont mert meghalt azóta már telószámot se tud elmenteni.
2014. jan. 31. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!