Milyen telefont vegyek? Nokia Lumia 620? Huawei Ascend y300? vagy Samsung Galaxy trend?
Xperia E...
Próbálj utána egy galaxy mini 2-t, az kb egy kategória vele.
Utáljuk is mindkettőt rendesen.
De nehogy már egy alsó kategóriás telefon alapján itélj meg egy középkategóriásat b+
Az a trend pedig szintén egy kategória az E-vel, szerintem azt vedd...
Már ha a galaxy nevet is akarod utálni...
Ha ennyire jobban tudsz nálunk akkor miért az E-t vetted meg? Eleve nem azt vetted volna. (De azért emiatt minden xperia-t lehúzol). Külön grat...
Ennyiért ember, ezek se tudnak többet, amiket írsz. Max az y300, csak ahhoz nincs támogatás.
Ott az xperia L, az nem alsókategóriás és ennyi.
Ennyi erővel én pl. soha nem vennék galaxy-t egy galaxy mini 2 után...
Ha észrevennéd van alsókategória (xperia E, ja persze a Trend), középkategória (Xperia L, SP, esetleg xperia M) és a felsőkategória (Galaxy s4 esetleg s3 + A sony ilyen telefonjai. Utóbbiakat nem fogom felsorolni, mert én se sony se samsung fan nem vagyok)
Addig lesz gördülékeny a wp8 amíg nem teszel rá más külső alkalmazást. Ugyanúgy, mint az android az E-n.
Ugye nem volt előtte gondod vele, csak utána amint ezt-azt leszedegettél?
Játékok azok nem nagyon hagynak szemetet maguk után, max az sd kártyán, de egyes programok annál inkább...
Tudod erre van a cache cleaner stb. appok...
Gondolom a hugod inkább a játékokat szereti, te meg letöltesz minden xart. Eltávolítás után a szemét meg ottmarad.
Ajánlom neked ezt:SD Maid
A hugod ebből hagyd ki, egyelőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!