Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vissza szeretném állitani a...

Vissza szeretném állitani a T-mobilos telefonom. Hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson Xperia Mini(ST15i).4.0.4 Android van rajta de szörnyen rosszul működik.Appok nehezen nyilnak meg,telefonálás közben megszakad,vagy közben mást hiv fel,a képernyő önállósitja magát.Sony Update Service-vel lett frissitve már többször(bizt ment.és gyári vissz.is volt(.Visszaraknám a régi 2.3.6-ot.Segitenétek?

2013. dec. 26. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
inkább próbáld meg rootolni
2013. dec. 26. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:

flashtool, és ha ügyesen csinálod, mehet a 4.0 is, nem fog szaggatni.

Nem ezekkel a pcc meg seussal kell frissíteni, csak végszükség esetén.

2013. dec. 26. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:
BUÉK.Bocsi hogy csak most válaszolok.Kerestem leírásokat flashtool-hoz de kifejezetten st15-höz nem találtam.Tudnál valami részletes leírást hozzá?Köszi!
2014. jan. 2. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd végig, alján megtalálod

2014. jan. 2. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Sikerült feltenni az 587-est.Még egy kérdésem lenne.A demonstráló videóban a lehúzható állapotsorban benne van a gps,bt,wifi stb.Ezt hogyan érhetem el?
2014. jan. 4. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!