Be lehet-e állítani az androidos telefonom h 0. facebook ingyenes legyen teljesen?
root nélkül soha nem fogod megoldani.
azt olvastam, hogy az android Open Source (szabadon módosítható), szóval nem veszted el. de ezen mindenki veszekszik..
ha nem akarsz rootolni, akkor a legegyszerűbb megoldás, hogy ICS-en a beállításokban az adathasználat menüben letiltod a háttér-adatforgalmat minden alkalmazásnál amit listáz, majd a t-mobil oldalán beállítasz magadnak egy kedvező internetcsomagot, és így kevesebb pénzből megúszod.
a benned megfogalmazódó kérdésre azonnal válaszolok: Nincs általános recept a roothoz. telónként más. XDA fórumon csillió leírás van.. :)
bocsi, idiótán fogalmaztam meg:
ha Ice Scream Sandwich-et (Android 4.0 ha így jobban tetszik) használsz, akkor a Beállítások/Adathasználat menüben engedélyezed az adatforgalmat, majd az alatta lévő "Adatkorlát használata (vagy valami ilyesmi)" részt pipáld ki, majd menü gomb és ott a "Háttéradat-korlátozás"-ra koppintasz. Itt listázni fog minden alkalmazást, ami rá akar csimpaszkodni a netre. rákoppintasz az egyikre, látni fogsz egy kördiagramot, lejjebb pedig egy olyan opciót, hogy "Csak WiFi" (vagy valami ilyesmi).. mindegyiknél ezt megcsinálod, és ennyi. az "Android rendszer"-nél ezt nem tudod megtenni, minden másnál igen. Így csak az Android rendszer lesz képes háttér-adatforgalomra, így minimalizálhatod a költségeket. Ha nem akarsz rootolni, ennél jobb megoldás nem létezik :)
Ha nem akarsz kicseszni magaddal, ne a Go!NapiNet-et válaszd, mert minden nap levon majd 195 forintot.. Olyat válassz, ami havidíjas (legolcsóbb csomag szeritem elég lesz. Név szerint Go!Net M) , és nem kell paráznod, hogy "Úristen, mennyi pénzt le fog venni".. Vagy a másik opció, hogy olyan díjcsomagot választasz ami ajándék adatforgalmat ad feltöltésenként, így csak a díjcsomagra kell előfizetned, a netre nem. Névszerint Domino Surf. Kicsit drága a percdíja, viszont van havi adatforgalom. Nekem Domino Aktív díjcsomagom van (havonta 500 ft). viszonylag olcsó percdíjakkal. Ha ez mellé aktiválod a Go!Net M-et, akkor 500 forinttal fizetsz többet, de olcsóbbak a percdíjaid. Ez tőled függ.
Ha segítettem, kérlek nyomd meg a zöld kezecskét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!