Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Be lehet-e állítani az android...

Be lehet-e állítani az androidos telefonom h 0. facebook ingyenes legyen teljesen?

Figyelt kérdés
zte kis plus-om van t-mobilos vagyok. amikor bekapcsolom az adatforgalmat egyből felugrik minden program a netre ami leszedi minden pénzem(feltöltőkártyás vagyok). próbálkoztam a droidwallal ami elvileg jó is lenne csak root kell hozzá ami gőzöm sincs mit jelent... van vmi más aplikáció ami blokkolja a böngészőn kívül minden program net hozzáférését. vagy ha ahhoz is root kell, akkor azt hogy lehet megcsinálni? és elveszti-e a garanciát?
2013. ápr. 12. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

root nélkül soha nem fogod megoldani.

azt olvastam, hogy az android Open Source (szabadon módosítható), szóval nem veszted el. de ezen mindenki veszekszik..

ha nem akarsz rootolni, akkor a legegyszerűbb megoldás, hogy ICS-en a beállításokban az adathasználat menüben letiltod a háttér-adatforgalmat minden alkalmazásnál amit listáz, majd a t-mobil oldalán beállítasz magadnak egy kedvező internetcsomagot, és így kevesebb pénzből megúszod.

a benned megfogalmazódó kérdésre azonnal válaszolok: Nincs általános recept a roothoz. telónként más. XDA fórumon csillió leírás van.. :)

2013. ápr. 12. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ a ics az internet connection securitynak akar megfelelni?
2013. ápr. 12. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:

bocsi, idiótán fogalmaztam meg:

ha Ice Scream Sandwich-et (Android 4.0 ha így jobban tetszik) használsz, akkor a Beállítások/Adathasználat menüben engedélyezed az adatforgalmat, majd az alatta lévő "Adatkorlát használata (vagy valami ilyesmi)" részt pipáld ki, majd menü gomb és ott a "Háttéradat-korlátozás"-ra koppintasz. Itt listázni fog minden alkalmazást, ami rá akar csimpaszkodni a netre. rákoppintasz az egyikre, látni fogsz egy kördiagramot, lejjebb pedig egy olyan opciót, hogy "Csak WiFi" (vagy valami ilyesmi).. mindegyiknél ezt megcsinálod, és ennyi. az "Android rendszer"-nél ezt nem tudod megtenni, minden másnál igen. Így csak az Android rendszer lesz képes háttér-adatforgalomra, így minimalizálhatod a költségeket. Ha nem akarsz rootolni, ennél jobb megoldás nem létezik :)

Ha nem akarsz kicseszni magaddal, ne a Go!NapiNet-et válaszd, mert minden nap levon majd 195 forintot.. Olyat válassz, ami havidíjas (legolcsóbb csomag szeritem elég lesz. Név szerint Go!Net M) , és nem kell paráznod, hogy "Úristen, mennyi pénzt le fog venni".. Vagy a másik opció, hogy olyan díjcsomagot választasz ami ajándék adatforgalmat ad feltöltésenként, így csak a díjcsomagra kell előfizetned, a netre nem. Névszerint Domino Surf. Kicsit drága a percdíja, viszont van havi adatforgalom. Nekem Domino Aktív díjcsomagom van (havonta 500 ft). viszonylag olcsó percdíjakkal. Ha ez mellé aktiválod a Go!Net M-et, akkor 500 forinttal fizetsz többet, de olcsóbbak a percdíjaid. Ez tőled függ.

Ha segítettem, kérlek nyomd meg a zöld kezecskét! ;)

2013. ápr. 13. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:
gingerbread van a zte kis plusson:(
2013. ápr. 13. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Beállítások/A telefonról/Buildszám?
2013. ápr. 13. 20:54
 6/7 A kérdező kommentje:
óó már semmi megcsináltam a rootot köszi a helpet. repül a zöld felfelé mutató hüvelykujj:D
2013. ápr. 13. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
szívesen :) (Y)
2013. ápr. 14. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!