Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s3 android 4.3...

Samsung Galaxy s3 android 4.3 frissítés?

Figyelt kérdés

Halottam több helyen is hogy már készül(illetve ki is próbálható "Open Europe Test Firmware" néven),de mikor fog kijönni a teljes,eredeti frissítés?

Válaszokat előre is köszönöm! :-D

2013. dec. 23. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom kijött, de ha fel akarod tenni, akkor bizony romolnod kell, vagyis garivesztést okozhat, főleg a knox miatt. Majd február körül kilökik a szolgáltatók.
2013. dec. 23. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:

De az EREDETI mikor jön ki? mert hogy ÉN NEM FOGOM megromolni se odinnal se semmivel(mert meg tudnám)!

Egyébként a NEM EREDETI az már 6 hónapja kijött(most csak mondtam egy számot "random",de azért már rég kijött).

2013. dec. 23. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy mostanában fog kijönni és a KitKat fog elméletileg kijönni S4-re februárban.
2013. dec. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!