Samsung Galaxy S3-ra van 4.3-as frissítés?
Oh, köszi.
És akkor a 4.2-es verzió milyen? Egyáltalán van?
Amúgy eza hír, november 19-i, lehet hogy azóta már javították? Igazából nekem a smile-k miatt kelene frissíteni meg hogy gyorsabb legyen :d tetszik a Note 3 rendszere :)
Szia!
4.2-es frissites van-de egybol ugrik 4.3-ra.
Angliaban mar kijott, de ahogy kijott ra 5 oran belul a frissites megszakadt mert tul sok volt a panasz a sok hibara. Mar ki kellett volna jonnie, de a Samsung meg mindig csinal rajta valamit. Ha minden igaz akkor Januar-Februarban mar biztos hogy Europaban elerheto lesz root nelkul az eredeti-normal verzo.
Szia!
Én ma elmentem egy telefonos boltba és azt mondták van és holnap rá is teszik a telefonomra.
Most akkor az hibás lesz? Mert sz*rért nem szeretnék fizetni..... :-/
Egyébként engem az érdekelne, hogy lesznek-e benne olyan smileyk mint az IPhoneokban és a Note 3-on???!
Vagy ez telefonfüggő? :-/
Szia, nem feltetlenul lesz sz*r. Vannak kulon frissitesek es rom-ok etc. szoval barmilyet fel lehet tenni a telefonokra. Ha gondod lesz vele, akkor biztos vissza tudod majd vinni, hogy allitsak vissza ahogy volt, vagy valamit csinaljanak.
Szerintem amire gondolsz az az emoji.
Ezt le tudod tolteni innen: [link]
Egyebkent kulon ablak van a smileyk-nak a Galaxy S3-on a 4.1.2-es verzion biztos (ilyenem volt) de ott csak ugy mutatja mint: :-D ; :-) ; <3 es nem rendes kepekkel.
Remelem segitett ez a kis info :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!