Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HOGYAN ROOTOLHATOM A SAMSUNG...

HOGYAN ROOTOLHATOM A SAMSUNG GALAXY ACE II (GT-I8160P) MOBILTELEFONT?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy hete kaptam meg az új mobilomat, egy Samsung galaxy ace II okostelefont. Végül is minden faja rajta, nem igazán fagy, csak kellene rá néhány program, mint például a Link2SD, ami sajnos root jogokat igényel.

Amit szeretnék tőletek kérni, hogy nagyon, de nagyon szájbarágósan leírnátok, hogyan rootolhatnám a készülékemet?

Gyári 2.3.6-os androiddal fut. Válaszotokat előlre is köszönöm.

2013. dec. 21. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jólvan. Te menthetetlen vagy.
2013. dec. 21. 17:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Sikerült!!!

Ne haragudjatok rám, hogy ennyit értetlenkedtem, csak hát új mobil, és mivel még nem volt ezelőtt okostelefonom, nagyon féltem. Természetesen mindenkinek ment a zöld kis kéz, nélkületek nem sikerült volna. Még a végére annyit, hogy az eredeti TV-indítót azt majd hogyan állíthatom vissza? (bár nem hiszem, hogy vissza fogom, ha ezzel elmegy root) DE MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM!

2013. dec. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!