HOGYAN ROOTOLHATOM A SAMSUNG GALAXY ACE II (GT-I8160P) MOBILTELEFONT?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hete kaptam meg az új mobilomat, egy Samsung galaxy ace II okostelefont. Végül is minden faja rajta, nem igazán fagy, csak kellene rá néhány program, mint például a Link2SD, ami sajnos root jogokat igényel.
Amit szeretnék tőletek kérni, hogy nagyon, de nagyon szájbarágósan leírnátok, hogyan rootolhatnám a készülékemet?
Gyári 2.3.6-os androiddal fut. Válaszotokat előlre is köszönöm.
2013. dec. 21. 15:55
1/12 anonim válasza:
És esetleg a google keresőt próbáltad? Vagy mondjuk a mobilarena forum ace II topikjának első hozzászólását?
2/12 anonim válasza:
Akkor lassan mondom,hogy felfogd! Használd a google keresőt és köves a leírást.
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Jó tudom ezt megkaptam. Természetesen használtam a googlet, youtube-ot, de sajna ott nemigazán értettem, mert a legtöbb spanyol nyelvű, elrontani meg nemigen szeretném, ezért szerettem volna, ha valaki lépésről-lépésre leírja nekem.
2013. dec. 21. 16:37
6/12 A kérdező kommentje:
Ezt olvastam, de ha jól értelmeztem, ezzel új rom-ot telepítek, én pedig csak rootolni szeretném
2013. dec. 21. 16:48
8/12 A kérdező kommentje:
Ez az Advence rootja. Vagy az nem baj?
2013. dec. 21. 16:59
10/12 A kérdező kommentje:
jah, JELLYBEAN androidba
2013. dec. 21. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!