IPhone 4 tényleg nagyon gyenge Ios 7-el még mindig? Nem oldották meg ezeket a problémákat a frissítésekkel?
Ha esetleg leírnád, hogy mit is értesz "a problémák" alatt, akkor lehetne is érdemben válaszolni.
Már nincs iPhone 4-em (iOS7-et sosem raktam rá), ugyanakkor iPhone 5s-en is van még néhány zizije a rendszernek.
Teljesítmény terén - ahogy olvasom a tapasztalatokat - kisebb frissítések hatására egyre gyorsabb lett a korábbi modelleken (illetve ahogy tapasztalom, megbízhatóbb is), de ahogy látom, iOS7.1 hozza majd meg az áttörést ezen a téren, szinte kivétel nélkül csak pozitív kritikákat olvastam vele kapcsolatosan (mind teljesítmény, mind megbízhatóság terén).
Köszönom a válaszokat!
Valóban pontosítani kéne, elnézést. Szóval úgy értettem,hogy amikor kiadták a rendeszert akkor voltak olyan hírek h 4en rettentő lassú, lefagy, ha gepelsz akk a szöveg később jelenik meg stb, na erre lennék kíváncsi h ezeket orvosoltak e a frissitesekkel, vagy esetleg beállításokkal (kikapcsolni vmit stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!