Ezek így miért is történnek?
Szóval...telefonon 4.2.1-es Android fut. Eddig oké, szép és jó, ám mostanában egy kb 5 napja, lefagy...felmelegszik gondolom a processzor (ez a vicc hogy nem is az aksi) Playről ha le akarok tölteni valamit letölti de nem telepíti és várakozik, ha úgy szottyan kedve újraindul minden oknál fogva, amikor újraindul kiírja hogy ki lett cserélve a SIM kártya és nem ismeri fel, ha adatkábellel csinálom a fájlátvitelt, ha töltőn van a telfon, elkezdi ezeket a hülyeségeket, ha nem nyúlok hozzá akkoris, bár akkor nem olyan sokat mintha tölteném (eredeti, szabványos töltő és az aksi is eredeti) Szóval nem nagyon értem mi áll a dolgok hátterében !!!
Nem olcsó telefon szóval nem dobom ki hanem a megoldást keresem ! Párszor visszaállítottam a telefont az eredeti állapotra (leformáztam) akkor jó egy 2-3 napig és előről kezd mindent. Esetleg valaki aki tapasztalt ilyent ?
Milyen telefon?
Ha a töltés közben csinál hülyeségeket, az lehet táp ic hiba is, az meg lap csere.
Konkrétan aTab5 Quad, (kínai telefon, nem kérem a negatív kommenteket hogy kínai vagy valami, igenis jó telefon, csak gondolom szarul van az Android rárakva vagy ilyesmi, mert eddig működött és már megvan egy ideje...)
Nemtudom, lehetséges, végülis garancia van rá még bő 1 év, csak tudod...várni a telefonra meg minden elég hosszadalmas. Először megpróbálnám megoldani a dolgot saját magam.
Pedig kínai szar.
Nem szabad ilyeneket venni.
Na mi az? A garancia mégsem érvényes??
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Vidd vissza ezt a hulladékot és vegyél egy normális telefont.
Bocs, de kínai szarhoz nem értünk, mert nem foglalkozunk vele.
Ezeknek a bugos szaroknak meg a jóisten nem mondja meg, mi baja van.
Nem téged szidtunk, nem neked ártottunk, csak a telefon szimplán szar, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!