Egyenlegfelhasználási időd lejárt ne hagyd elveszni a számod. Törlik a feltöltőkártyás számot ha nem töltöm fel?
Figyelt kérdés
hogy van ez?2013. dec. 19. 13:31
1/3 A kérdező kommentje:
mármint az első mondatot a kapott smsből idéztem, írta a vodafone "Egyenlegfelhasználási időd lejárt ne hagyd elveszni a számod." ezt úgy értem ha nem töltöm fel pénzzel akkor elvész a szám. jól értem?
2013. dec. 31. 17:04
2/3 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy az egyenleg felhasználási időd járt le vagy a sim kártyád felhasználási időd
gondolom le fog járni lassan a sim felhasználási időd is azért kaptál sms-st
3/3 A kérdező kommentje:
sim felhasználási időt nem emlegetett, de valami ilyesmi lett volna ha nem töltöm fel
az egyenlegfelhasználási idő lejárt, ez után töltöttem csak fel, ekkor rendbe rakta a helyes, teljes korábbi egyenleget plusz amit rátöltöttem, viszont csak 1 hónapra hosszabbította meg az egyenlegfelhasználási időt a feltöltéstől számítva. ezen a hónapon belül megint feltöltöttem, így már rendesen megadták a +1 év egyenleg felhasználási időt. ha nem töltöttem volna fel az egyenleg felhasználási idő lejárta után sokkal sem pénzzel, úgy a sim szintén ki lett volna vonva a forgalomból
2014. dec. 31. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!