Ilyen van? Megszűnhetnek a domino feltöltőkártyás csomagok?
Nemrég az egyik t-mobile üzletben érdeklődtem a feltöltőkártyás díjcsomagok felől. Azt mondta az egyik ügyintéző, hogy már nem nagyon van feltöltőkártyás ügyfelük, javarészt mindenki előfizetéses, ezért lehet, hogy megszűnik majd a feltöltőkártyás lehetőség. Nem most, lehet, hogy évek múlva, de előfordulhat.
Ilyen van, hogy csak előfizetésesnek lehet majd lenni, megszűnik a választás lehetősége? A másik két szolgáltatót nem kérdeztem még erről.
Elolvastad amit írtál?
Annyit mondott, ami igaz is, hogy ma már alig van feltöltős ügyfél, nagyrészt mindenki előfizus.
Ezért lehet, hogy majd egyszer megszűnik a feltöltős lehetőség, mivel senki, vagy kevés ember fogja használni.
Első válaszoló: olyan soha nem lesz, hogy 1 db feltöltős ügyfél se legyen, és akkor a meglévőket előfizetésre vagy más szolgáltatóhoz való áttérésre kényszerítik? 1 feltöltős tuti mindig lesz: én, ezért írom.
Második válaszoló: igazad lehet, ez már hihetőbb. De akkor mi lenne?
Ez nem így működik, ahogy te gondolod.
Akármikor beinthet a szolgáltató, hogy vége, de ez a jövő zenéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!