Roly kérdése:
Melyik jobb es miben? Az iPhone 5 vagy az iPhone 5C
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 15:49
21/24 anonim válasza:
Az iPhone 5 a jobb, mert jobb az anyaghasználata és, ha tudsz újat szerezni olcsóbban is megkapod ugyanazt a hardvert, mint az i5c-ben. Jól mondta az előző, azért nem gyártják már az i-öt, hogy ne alakuljon ki az un. termék kannibalizmus a cégen belül. Az 5c talán annyiban jobb, hogy ingyen appok már járnak hozzá és nem kopik a hátlap, de szerintem ez édeskevés.
22/24 anonim válasza:
Nekem iPhone 5s-em van és most karácsonyra kaptam!!!!!!!
Na jó mind1!!
Szerintem az IPhone 5s jobb minőségű és a kamerája is sokkal jobb,És ami a leges leg szörnyű,hogy az Iphone 5c-ből csak 8 gigabyteos van ami nagyon kevés!Nekem 16 gigi-s éS ARANY!!!!!
23/24 anonim válasza:
T-mobile-nál van 16 GB-s 5C, de mindegy.
Amúgy nincs egetrengető különbség a két telefon között, inkább külsőre.
De én azért az 5-re szavaznék!
24/24 GumX válasza:
igazából, majd nem ugyanaz a kettő csak az 5 egy kicsit elegánsabb. de az 5c egy kicsit fejlődött az 5höz képest. mert az akkuja tovább bírja és egy kicsit gyorsabb is. szerintem válaszd a i5c-t ha nem zavar a műanyag ház :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!