Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb es miben? Az...

Roly kérdése:

Melyik jobb es miben? Az iPhone 5 vagy az iPhone 5C

Figyelt kérdés

2013. dec. 18. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Miért szerinted jobban vennék ha sima iPhone 5-ösöket adnának el, gondolj csak bele légyszíves, hogy a citromsárga Iphone 5C elővételben kifogyott...................... Szerinted ha sima iphone 5 ösöket árulnának akkor több kelne el, hát nem és légyszives gondolkozz mielött "leszólod" mások válaszát !!!!

Köszönöm

2014. jan. 13. 17:18
 12/24 anonim ***** válasza:

Sosem voltak még olyan hírek, hogy az előző modelleket nem vették volna az emberk. Az meg, hogy elővételben elfogyott az semmit nem jelent, mert akkor még nem tudták, hogy milyen gagyi biliműanyag háza van.

Azt meg honnét tudod, hogy menni 5 fogyna?? Sehonnét ez csak okoskodás a részedről. De nézzél már szét a neten, hogy mindenhol arról cikkeznek a mobilos oldalak, hogy sorra állnak át 5S-re a gyárak, mert a kutyának sem kell az 5c. Ez meg TÉNY, ellenben a te feltételezéseddel, hgoy az 5-öt még ennyire sem vennék. Meg azzal szemben is, hogy mennyire jó marketingfogás volt, volt egy nagy lópikulát jó. Egy rohadt nagy bukta ez az apple-nek.

5-öt még én is vettem volna fém házzal, de ezt a biliműanyagot tuti nem veszem meg.

2014. jan. 13. 17:31
 13/24 anonim válasza:
Nem mondtam hogy nem vennék az Iphone 5 öst de úgy hogy ilyen fika zöld meg óceán kék színe van , és ez újdonságnak számít, ezért több embernek kell mert az emberek az újjat, a legjobbat akarjár. Persze nem ez a legjobb de mivel ez idézőjelesen új, és még a saját kedvenc színed, egyéniséged is tükrözni tudod vele. Szerintem jobban tették mint hogy ha sima Iphone 5 öket gyártottak volna tovább. Amúgy semmiben sem különböznek csak az egyiknek nagyon hülye színe van. Abban igazad van hogy nem űgy fogy ahogy tervezték de MÉG MINJDIG jobban veszik, mint mondjuk az Iphone 4S megjelenése után a 4 et sem vették már nagyon, és a 4s csak egy hardveres frissítés volt. Abban azért szerintem megegyezhetünk hogy az Apple biztosnem bukott rajta.
2014. jan. 14. 23:43
 14/24 anonim válasza:
Amúgy abban is igazat adok, hogy akinek van egy kis esze és nem felvágni, hanem egy igazán jó telefont akar akkor az 5S-t veszi. 5C-t csak az vesz aki nem ért hozzá semmit. Meg persze menőzni akar a haveroknál.
2014. jan. 14. 23:47
 15/24 anonim ***** válasza:

"Abban igazad van hogy nem űgy fogy ahogy tervezték de MÉG MINJDIG jobban veszik, mint mondjuk az Iphone 4S megjelenése után a 4 et sem vették már nagyon, és a 4s csak egy hardveres frissítés volt. Abban azért szerintem megegyezhetünk hogy az Apple biztosnem bukott rajta."

Először is mutass egy statot, hogy az 5-ös kevésbé érdekelné az embereket, mint az 5c.

Az, hogy az 5c-t jobban veszik, mint annó a 4-et az nem kérdés mivel az eladások azóta óriásit nőttek. Tehát ez egyáltalán nem mérvadó.

Arról is kérek statot, hogy az Applenek nem bukta az 5c.

[link]

Sőt azóta még tovább csökkentették a gyártását. Tehát eddig csak feltételezéseket írtál, de semmi tény nincs mögötte. Csak a te véleményed.

De lehet, hogy tévedek. Cáfolj meg tényekkel, kérlek.

2014. jan. 14. 23:51
 16/24 anonim válasza:
utánnanéztem mindenhol ami az apple el foglalkozik és Magyarósi Csaba jól elmondja az egészet, én is így gondolom: http://www.youtube.com/watch?v=50IOmbHymRo&list=UURJovKcgUL7..
2014. jan. 16. 15:37
 17/24 anonim válasza:
Bukni nem buktak rajta mert ezeket az 5 c ket is olyan drágán adják hogy hihetetlen! A videóban benne van hogy csak 15% az árkülönbség!
2014. jan. 16. 15:39
 18/24 anonim ***** válasza:

A bukás nem is anyagi értelemben kell venni. Hanem maga az 5c ötlete (az előző modell színes műanyag házban) egy nagy bukta, mert nem veszik. Abban sem lehetünk biztosak, hogy anyagilag nem veszteséges, mert itt nem arról van szó, hogy mennyi az árrésük hanem vannak még egyéb költségek is.

Pl a fejlesztési és tervezési költségek. Nem annyi, mint egy full új telefonnál, de nem is csak annyi a különbség, hogy rátettek egy műanyag hátlapot az 5-ösre.

Ez a videó meg akkor készült amikor megjelent. Azóta már rengeteg idő eltelt. Az a cikk amit én linkeltem az is jóval frissebb, mint ez e videó.

2014. jan. 16. 15:50
 19/24 anonim válasza:
:D ......... Szerintem jól kibeszéltük ezt az ipfone dolgot............ Köszönöm hogy megosztottad velem véleményed. MEgy a like minden válaszra :D
2014. jan. 17. 21:29
 20/24 anonim válasza:
igaz h polikarbonát, de nagyobb aksi, picit gyorsabb, a kamara minőségén javítottak. 5C. semmivel nem jobb a sima 5-ös. attól h fém úgyanúgy szarrátörik + szar irritáló a fogása az 5c tök kellemes.
2014. máj. 13. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!