Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel az mp3...

Miért nem ismeri fel az mp3 zenéket a sony ericsson w395?

Figyelt kérdés

Van pár szám, amit egyszerűen nem ismer fel... pedig ugyanolyan formátumban van mint a többi mp3.

Már szerkesztettem is a zenén... a kbps-en, a hz-n és a stereón változtattam de így sem ismeri fel.

Mit szerkesszek rajta hogy lejátssza?

2009. nov. 25. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Tudom mit csinálj!

Nekem is volt ilyen.

Konvertáld át az mp3-t wav-ba, jobb klikk hullámformátumu hang, szurd bele, és vágjál le egy fél másodpercet vagy annál kevesebbet az elejéből vagy a végéböl.

Aztán konvertáld vissza mp3-ba!

Igy tuti jónak kell lenni.

2009. nov. 25. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy olyan minőségű, amit nem támogat a készülék.

Konvertáld át kisebb bitrátajú és kissebb Hz-számú mp3-ra.

Ajánlott software:SoundForge.

Remélem tudtam segíteni.

2009. nov. 26. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már jártam úgy, hogy az egy albumon lévő számok közül, amelyek mind ugyabban a formátumban voltak, pl. 3-4-et nem látott, ezek mp3-asok voltak, de ha konvertáltam őket szintén mp3-ba, úgy jó lett. Tudom, hogy hülyeségnek látszik, de segített. A poén: olyan is volt, amin ez sem segített. Itt az alapfelállás az volt, hogy gépről kerültek a telóra, de nem látta őket. DE: ha ugyanazt a számot rátettem egy másik telefonra, majd Bluetoothon keresztül ráküldtem az első számúra, az mindig jó volt.....XD
2009. nov. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!