Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt a telefont forgalmazzák...

Csokola'de' kérdése:

Ezt a telefont forgalmazzák Magyarországon?

Figyelt kérdés

Helo.

A minap láttam egy nagyon jó telefont a neten, csak az a gond, hogy egyetlen magyar oldalon se találtam árat, vagy vmi információt.

A telefon neve: ZTE Warp 4G

Sztem ebben az árkategóriában a legtöbbet nyújtó telefon, de csak külföldi oldalakról tudtam volna eddig megrendelni, azt meg nem akarom, mer problémás lenne a garancia, a szállítás, stb...

A kérdésem tehát az, hogy ezt a telefon meg lehet-e találni a magyar piacon, illetve ha nem akkor mikor lesz itt hazánkban is elérhető.

Esetleg ha az egész telefon reménytelen eset, akkor tudnátok-e olyan készüléket javasolni nekem ami ilyen árhoz képest (~40-45e FT) elég jó?

2013. dec. 16. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
ZTE Blade üti , de a Galaxy S advence és az Xperia J is megfelelő lehet számodra
2013. dec. 16. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy egy telefonra gondolunk-e, de amiket írtál sztem gyengébbek mint ez, én erre gondoltam am pontosan: [link]
2013. dec. 17. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!