Samsung galaxy s4 beállításai?
1. Hogy lehet egyszerre több alkalmazást futtatni rajta? Pl. netezek és közben vmit le szeretnék jegyzetelni, de ne lépjen ki a netről?
2. Ha facebookot használok a telón, nem szúr be semmi smiley-t, vagy ahhoz hasonlókat (pl. snoopy), meg tudom nyitni, de nem csinál semmit ha rá akarok kattintani...
3. Hogy lehet a telóról a laptopra küldeni fájlokat?
4. Sms írásnál ha belelépek a névjegyzékbe, ott kidob egy csomó e-mail címet is, ezt hogy lehet beállítani, hogy csak a tel. névjegyzékét mutassa?
Köszi!
1. nem lép ki
2. biztosan nem smileys verziót kaptad meg...000
3. email, allshare, wifi, dropbox, usb, stb...
4. használati útmutató
1. Tudom, hogy nem lép ki (vagyis ha visszalépek oda lép vissza) de akkor nincs rajta olyan funkció,hogy pl. nézem a mailjeimet, de ez is maradjon a képernyőn, míg mondjuk gyorsan lejegyzetelek valamit? Ha esetleg van, hogy kell?
2. Hát, a face-en töltöttem le, mint más, a telómról meg nem működik, pl egy s3-ról meg simán..
4. Sajna nincs benne a leírásban, így nem tudom beállítani..
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!