Samsung s5230 beállításai?
1) hogy lehet azt beállítani hogy 3 nem gyári hátteret rakjak ki és oldalra huzogatással tudjam váltani? (mert csak a gyáriakat tudtam igy beállítani)
2) a widgeteknél van olyan h események, egy "!" a jele.. és hova kell ahhoz eseményt írnom hogy ott kiirja?? mert akár a jegyzetekhez, akár a naptárba írtam bejegyzést a widgetnél mindig azt írta ki h nincs esemény...
3)akinek ilyen telefonja van és műkörme is van attól kérdezném hogy ti is "összemartátok" a kijelzőt? vagyis még egyenlőre csak a védőfóliát.. de 2napos a telefonom és már elég rendesen látszanak rajta a karcok:(
1) Erre egyetlen megoldást találtam. Van egy egyszerű szoftver, erre a telefonra van külön készítve. Három kiválasztott képet illeszt össze, egyetlen képpé alakítja és, ha azt kiteszed a telón, akkor olyan lesz amilyenre szeretnéd!
A program neve: Samsung s5230 wallpaper creator
Írd be a google-ba és töltsd le nyugottan. Működik!
a widgeteknél van olyan h események, egy "!" a jele.. és hova kell ahhoz eseményt írnom hogy ott kiirja?? mert akár a jegyzetekhez, akár a naptárba írtam bejegyzést a widgetnél mindig azt írta ki h nincs esemény...
Ez az események arra vonatkozik h nem fogadott hívás, meg ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!