Miért drága a telefon?
Figyelt kérdés
Muterék nem tudják megérteni, hogy vajom miért akarom újévben lecserélni a tipo-mat, egy xperia sp-re. mit mondjak nekik? lassú,gyenge,nincsen led villanó a kamerához, kicsi .
hát a minőséget meg kell fizetni , és még vannak ennél is jobb és drágább telók is
2013. dec. 14. 18:54
11/16 anonim válasza:
Akkor meg miről beszélünk? Bemész a boltba, megveszed, azt kész, ott a jó telefonod. Ne legyél már beszari!
12/16 schumilex55 válasza:
Nyilván megveszi akkor is ha nem tetszik nekik.
De gondolom nem olyan funny úgy beszélgetni velük hogy felhozzák, mert nem értik az okát.
Az hogy neki nem szólnak, hát ilyen a személyiségük.
13/16 A kérdező kommentje:
nem csak a személyiség, csak ők ezt már szerintem nem tudják igazán, vagy meg se tudják szokni. fel se fogják, hogy mennyi különbség van egy kis ratyi 30 ezres és egy majd 100ezres telefon között. vagy egyéb elektronikai dolgok között. tv-t is én néztem nekik, mert rájuk sózták volna a legszarabbat, mer az jóóó mert olcsó ...
2013. dec. 14. 20:26
14/16 anonim válasza:
Ez nevelés kérdése, én 13 éves koromtól adok-veszek mindent, telefont, pc alkatrészeim, és sosem szóltak bele.
15/16 A kérdező kommentje:
érdekes abba nem szólnak bele milyen cuccaimat adom el, de abba igen, mit veszek :D
2013. dec. 14. 20:42
16/16 anonim válasza:
Az szép hogy mindent megbeszéltek,de ha ezt nem akarják megérteni akkor egyszerűen csak menj és vedd meg.Végülis te megpróbáltál velük beszélni.Majd ha meglesz az új akkor egymás mellé téve elmondhatod neki újra hogy miért is kellett ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!