Haldoklik az MMS?
vagy már meg is halt? értelme nincs az biztos, a mai mobilnetes világban.
Szoktatok még egyáltalán küldeni? Küldtetek már egyáltalán valaha?
(én kb életemben kétszer)
Na de amit télleg nagy hülyeségnek tartok az az EMS... hamváb holt ötlet volt eleve - ki emlékszik még rá?
tudom én ezeket, csak kíváncsi vagyok :D
durva már hogy lassan ez is retró lesz :))
EMS-t egyszer küldtem, de fogadó oldal nem tudta megjeleníteni (Ericssonokhoz képest elmaradott volt). Sokat ért.
MMS-t párszor küldtem (általában ünnepekkor "üvözlőlapként"), de nagyon kiforratlan szolgáltatás volt. Egyszer sem érkezett meg úgy, ahogy én megterveztem, volt, hogy a célszemély akkor kapta meg, mikor mellette álltam (küldtem egy héttel korábban), illetve sokszor csak egy linket kapott SMS-ben, pedig elvileg aktiválva volt a szolgáltatás, és fogadni is tudta a telefon. Szerintem egy tipikusan halva született szolgáltatás volt, sosem tudott elterjedni a fentiek és főként a magas árak miatt (egy ismerősöm volt, aki rendszeresen használta 2006 környékén, mert 1000 karakteres "SMS"-eket tudott küldeni barátnőjének, és ingyen járt a csomagjához), ma meg már egyszerűbb és olcsóbb egy emailt küldeni (maradva a platform- és alkalmazás-független megoldásoknál). Nem tartom valószínűnek, hogy valaha fogok még küldeni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!