Haldoklik az MMS?

Figyelt kérdés

vagy már meg is halt? értelme nincs az biztos, a mai mobilnetes világban.

Szoktatok még egyáltalán küldeni? Küldtetek már egyáltalán valaha?

(én kb életemben kétszer)

Na de amit télleg nagy hülyeségnek tartok az az EMS... hamváb holt ötlet volt eleve - ki emlékszik még rá?

2013. dec. 9. 21:20
 1/5 anonim válasza:
MMS? az valahol 2003végén 2004ben volt nagy divat..aztán már lankadt,most...hát ne haragudj,de hol élsz? :D Már teljesen automatizált Táblagépek,és az Iphone-okat veszik jobban az emberek,ami a kommunikációt illeti,Facebook....ami fizetős,azt nem igazán használja már senki,se sms,se mms..se semmi,az összes mobil szolgáltatónak már az internetszolgáltatásból van bevétele,ami jelentős
2013. dec. 9. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:

tudom én ezeket, csak kíváncsi vagyok :D

durva már hogy lassan ez is retró lesz :))

2013. dec. 9. 21:40
 3/5 anonim válasza:
a 27évesen,azt mondhatom nekem még olyan mintha tegnap lett volna....
2013. dec. 9. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

EMS-t egyszer küldtem, de fogadó oldal nem tudta megjeleníteni (Ericssonokhoz képest elmaradott volt). Sokat ért.

MMS-t párszor küldtem (általában ünnepekkor "üvözlőlapként"), de nagyon kiforratlan szolgáltatás volt. Egyszer sem érkezett meg úgy, ahogy én megterveztem, volt, hogy a célszemély akkor kapta meg, mikor mellette álltam (küldtem egy héttel korábban), illetve sokszor csak egy linket kapott SMS-ben, pedig elvileg aktiválva volt a szolgáltatás, és fogadni is tudta a telefon. Szerintem egy tipikusan halva született szolgáltatás volt, sosem tudott elterjedni a fentiek és főként a magas árak miatt (egy ismerősöm volt, aki rendszeresen használta 2006 környékén, mert 1000 karakteres "SMS"-eket tudott küldeni barátnőjének, és ingyen járt a csomagjához), ma meg már egyszerűbb és olcsóbb egy emailt küldeni (maradva a platform- és alkalmazás-független megoldásoknál). Nem tartom valószínűnek, hogy valaha fogok még küldeni...:)

2013. dec. 9. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
ismerős :)) hallottam már hasonló panaszokat :)
2013. dec. 9. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!